Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2006, 23:58   #18
cembik

cembik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bendemi tuhaflık var bilmiyorum ama benim yıldız saplantım falan yok.mesela şu temiz yüzlü çocuklar Burak Serdar o kadar heyecanlandırdılar ki beni...Benim için en önemlisi o forma için mücadele ettiğini görmemdir.Anelka gibi olacaksa ne yapayım öle yıldızı..kombine kart ve forma konusunda arkadaşlara katılıyorum biz o konuda biraz geride kaldık.Ben şahsen sık sık Bjk store dan alışveriş yapıyorum elimden geldiğince tabii..ama yönetiminde ürün çeşidini ve store sayısını artırması gerekli.Bu yönetimin çok hatalar yaptığı kanısındayım çünkü fener gibi şova dönük transferler yapmaya çalıştılar ama tutturamadılar hep sorunlu futbolcularla uğraşıp durdular.Biz fener değiliz onlara özenenler, sürekli yok onların listesinde şu var bizde bu var diyenler bu takımı neden tuttuklarını bilmiyorlar sanırım.Biz beşiktaşız ve diğerlerine benzemeyiz.Ben yıldız falan istemiyorum futbol oynamasını bilen, mücadele eden, pes etmeyen, beşiktaş formasını sahada ve saha dışında layığı ile taşıyan futbolcular istiyorum.Bunun için de yıldız olması şart değil diye düşünüyorum..
cembik Ofline