dün aksam rizespor-fenerbahce macini izledim. fahri cok güzel bir oyun ortaya koydu. altan in birinci golünde mükemmel pasiyla büyük katkisi oldugu gibi genel olarak da gercekten güzel bir oyun sergiledi. ben fahri yi begeniyordum. besiktas-fenerbahce süper-cup finalinde köln de de canli seyredip cok begenmistim. besiktas böyle futbolculardan niye faydalanamiyor? simdi fahri olsa bence cisse nin yaninda cok iyi oynardi. fizik gücü cok güclü olmamasina ragmen en azindan alan savunmasini iyi yapiyor ve cok kosuyor.
bu siralar ist.b.b. deplasmanda bursa ya karsi oynuyor. mac 2-2 devam ediyor. bilin bakalim ist.b.b. nin iki golünü de kim atti? i. akin.
adam besiktas da o kadar kötü oynuyorduki bende gitsin artik diyordum ve gidisine de sevindim. ama o akin simdi 2 macta 4 gol atti. bu islerde bir tuhaflik var gercekten. burak yilmaz´i ilk geldigi zamanlar seyrederken büyük zevk aliyordum ve delgado transferinden önemli görüyordum onun gelisini. ama nedense bize gelenler kisa zaman icinde performansini yitiriyor ve isin tuhafi gittikten sonra yine iyi oynamaya basliyorlar. demek ki piskolojik bir sorun var ortada. ya inönü´deki baski ya dayanamiyorlar ya da baska birsey. ben anliyamiyorum. bir fikri olan varsa lütfen yazsin.
__________________ |