Konu: maç yorumu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2008, 20:21   #3
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26' Ankara sert bir defansif anlayış sergiliyor.
30 Ankaraspor sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Top kaleci Rüştü'de kaldı
30' Click the image to open in full size. SARI KART - Aydın ( BEŞİKTAŞ )
32' Beşiktaş korner kullandı top ağlara giderken Kaleci Senecky topu çıkarmayı başardı.
32' Beşiktaş korner kullandı top ağlara giderken Kaleci Senecky topu çıkarmayı başardı.
34' Ankaraspor atağında Rüştüye faul yapıldı.
35' Ankaraspor ataklarını sıklaştırdı.
36' Risp, Nobre'ye faul yaptı Beşiktaş tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
37' Delgado'nun sert şutu kale üzerinden dışarıya çıktı.
39' Zeminden dolayı top devamlı sekiyor top kontrolü oldukça zayıf ve Holosko bu nedenle birçok top kaybetti.
40' Cisse sakatlandı ancak önemli bir şeyi yok saha kenarında tedavisi yapılıyor.
40' Beşiktaş 27 top kaybetti Ankaraspor ise 22. Zemin nedeniyle rekor bir top kaybı söz konusu.
42' Cisse oyuna döndü önemli bir sakatlığı yok.
43' Beşiktaş'ın yeni transferi Gordon hatasız bir futbol sergiliyor.
44' İbrahim Toraman mutlak bir pozisyonu önledi. De Nigris'e top gelseydi gol tehlikesi olabilirdi. Zamanında müdahale ile topu uzaklaştırdı.
44' Gordon kafa toplarında geçit vermiyor. Beşiktaş defans bloğunda büyük bir uyum var.
45 ' Click the image to open in full size.Ve hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla