Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2008, 22:36   #28
samet1903

samet1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evet bugun mactan geldim girdim simdi nete .. İYİ GÜN taraftarları yine maca gelmemişti soguk fln filan ayagına .. hani ben yorum yazınca diyorlardı ya sizi yendigimz macta göremiyorz o zmn "geliyorz" sampiyonz fln diosnz diyorlardı bana bugun 3-2 macı kazandık biri bana ertugrulu savunsun hadi .. 2-0 önde oldugumz macı 90+2 de rakibe carparak attıgımız golle kazanıyorz o rakibe carpmasa gol olmasa puan farkı 7 olacak ve sampiyonluk elden gidecekti .. besiktas iste bu durumlara kadar düstü .. 2-0 önde oldugu macı 10dk kaybedicek kadar .. 2nci gol geldiginde bi süre iyi top oynadılar ama ne zmn a kadar nobreyi cıkarp yerine ayakta duramayan rico yu alana kadar bu nasıl bir mantıktır ztn .. mac 2-2 oluncada kurtarıcı batuhan oyuna girior defansa adam alıp gökhan zanı forvete yolluyor .. spiker mac sonu sordu ertugrula nobreyi neden cıkardınız cvp ı öyle gerekiyordu .. allah herkese akıl fikir versin
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
samet1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla