Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2008, 23:54   #2
samet1903

samet1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
lacrymosa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saha içini konuşuyorsak son 8 maç = 21 puan, son 1 haftada yaratılan bu felaket tabloları nerden çıktı anlamak mümkün değil, yenilen goller, yapılan defansif hatalar, üzülmez'in yolgeçen hanı bekçisi görevi görmesi zaten bilinen şeyler değil miydi, oyun deseniz zaten son 4 yıldır malum kadro istikrarsızlıklarından dolayı iyi bir seviyede duramadık, demirören ve yönetimi deseniz onları konuşa konuşa zaten söz kalmadı, ee nedir öyleyse son 1 haftadır yaratılan bu katliamın nedeni, nedir ertuğrul sağlam'a yöneltilen acımasız eleştirilerin kaynağı, bıkmadk mı 4 yıldır teknik adam kıymaya, sorunun gerçek kaynağının kriz yönetiminde son derece beceriksiz bir yönetim kuruluna sahip olmamız olduğunu anlayamıyor muyuz hala, üst üste alınan galibiyetlerde herşey iyiyken sonrasında alınan bir yenilgiden sonra 1 haftada bu kadar şeyin speküle edilmesindeki sorun nedir acaba, takımın yönetilememesi mi yoksa camianın yönetilememesi mi, beşiktaş'In sorunu hiçbir şeyi planlı-programlı yapamayan demirören ve yönetim kuruludur, artık taraftar da en ufak kötü sonuçlarda isyan bayrağını çekiyor ve eleştirmek için maçın bitmesini bile bekleyemiyor, böyle olmaz, kesinlikle de olmayacaktır, bu yönetim anlayışıyla, camiadaki bazı saçmasapan seslerle, bu kadar yoğun duyguları birarada yaşayan ve rüştü gibi son zamanlardaki çıkışta takım içerisinde aldığı rolle payı olan bir adama yapılan çirkin ıslıklamalar yapan bir taraftar profiliyle bu iş yürümez...
neyse uzattık ama sözün özü ertuğrul sağlam, şu ortamda eleştirilebilecek en son adam, ya da son 4-5 yıldır sayısını bile hatırlamadığımız teknik adamların hepsi mi yetersizdi, hepsi mi bu işten anlamıyordu, heralde öyle, demirören'in kulübün borcunun yarısını üstlendiği şu ortamda bi süre daha başkan olarak kalacağını bilerek adım atmak ve sakin olabilmek taraftarın yapabileceği en doğru şey olur, yoksa nemi olur, onu anlatmaya gerek yok, zaten hepimiz biliyoruz...

ztn basının demiroren ve yönetim oldugunu hepimiz biliyor onlar gitmeden sampiyon olamicagımızda biliyorz ztn ertugrulla demirorenin birlikte gitmesinden yanayım ben..
samet1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla