Çalışkan, "Delgado gelmek üzere" | | Mattias Delgado için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açarak 5 milyon Euro’da kapatan Basel iyiden iyiye köşeye sıkıştı.
Tatil yaptığı memleketi Arjantin'den dün İsviçre'ye dönen yıldız futbolcunun, bugün Basel Yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildiDelgado'nun menajeri Ceylan Çalışkan, "Bugün (dün) İsviçre'ye geldi. Yarın (bugün) ise Beşiktaş ile her konuda anlaştığını yöneticilere söyleyecek" dedi.
Daha önce de babası aracılığıyla Basel Yönetimi'nden kolaylık gösterilmesini isteyip olumsuz yanıt alan Delgado'nun artık tüm işlemleri kendisinin yapacağını belirten Çalışkan, "Futbol hayatına kesinlikle İstanbul'da devam etmek istediğini söyleyecek ve bonservisinde indirim talep edecek" diye konuştu. Bu gelişme üzerine Kartal'da gözler İsviçre'ye çevrildi. Beşiktaş Yönetimi, her konuda anlaştığı Delgado'nun işine artık 'bitti' gözüyle bakıyor.
(Fanatik) |