17-02-2008, 00:00
|
#230 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: vLKn_BjK´isimli üyeden Alıntı
evt hata zaten ricardinhonun orta sahayı güçlendiriyor demedim zaten aksine zayıflattıgını düşünüyorum senın gibi ben genel Türkiyede klasik teknik direktör görüşünü söyledim öne gecilince forvetten adam cıkar ortasahaya adam al böylece cok pas yaparsın kontrolu elinde tutarsın aslında cok yanlıstır Nobre pres yapabilen hırcın bir forvettir ve zaten defans aslında karsı takımın defans bölümünde baslar ama Ricardinhoya bu kadarda sallamayın adam 3cü golde köseye yaptıgı depar 3 adamı kendine cekmesi yaptıgı orta ve sonunda gol geldi oraya kosmasa Delgado ölesine siserecekti ve 2-2 bitcekti sonucta ben Ricardinhocu degilim sezon basında veya ortasında gitmesini cok istedim cünkü gerçek bir ortasaha degil fazla kosmuyo ama sonuc olarak takımda kaldı ve bu saatten sonra kırıcı olmaya gerek yok yapıcı olmak kenetlenmek lazım sezon bitesi kadar bütün herkese ihtiyacımız olcak o yüzden yapıcı olalım ... | ertugrul hocanın hatasından konusuyoruz sonuc olarak ricoyu almakla büyük hata etti .. rico bu takımda en cok para kazananlardan 1.7milyon euro kazanıo bu adama gecen sene bi ara iyi oynuyordu artık cok kötü hiç kosmuyor.. |
| |