Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2008, 00:24   #237
samet1903

samet1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
vLKn_BjK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
işte nedense bizde sabır malesef yok en küçük bir hatada hemen adamı harcamaya bayılıyoruz sanki marifet gibi işte Türkiye olarak biz bu yüzden bir yerlere gelemiyoruz ...

Arkadaşlar bilmem hatırlarmısınız C. Ronaldo ilk zamanlar Man.Utd ye geldiginde cok top tutuyor cok top kaptırıyor diye tribünlerde ıslıklanıyordu ama Alex Ferguson naptı sabır etti devamlı oynattı suanda C.Ronaldo dünyanın en iyi futbolcuları arasında veya Man Utd ' den konusalım Alex Ferguson 20 yıldır Man. Urd 'nin hocası ve kazanmadıkları kupa kalmadı degilmi ??? peki Alex Fergusonun geldigi ilk zamanlar 3-4 sezon Man. Utd 'nin küme düşmemeye oynadıgını bilen varmı ??? ve suanda Alex Fergusonlu MAn Utd neler yapıyorlar , demek istedigim Ertuğrul gitsin su gitsin bu gelsin daha bilgili olsun daha işi bilen olsunla olmuyor bu işler tabiki hepimiz Beşiktaşımızı kesin sampiyon yapıcak teknik direktör isteriz ama böyle bir garanti verebilirmi bir teknik direktör ??? yani demekki sabır herseyin bası Ertugrul hocamıza güvenmeliyiz tabiki hatalar yapacak oda bir insan sonucta önemli olan yaptıgı hatalardan ders cıkarmaktır bizede düşen görev sabır etmektir yoksa öle 2-3 maç sonunda o gitsinle bu gelsinle bu işler olmaz böyle olursa o zaman daha cok gerilereeee dogru gideriz ...

en kücük bir hata degilki ben ertugrul besiktasa gelirkende demiştm 1-2 yıllık kariyeri vardı teknik direktorlukte daha tecrubeli futboldan anlayan birinin gelmesini istiyordum basta lucescu olmasını hatta .. tabikide sabretmek önemli olan ama iyi teknik direktorde sabrediceksin del bosquede sabredilsn tek bisi demem ama o adamı harcadılar yönetim simdi tazminatlarla urasıyorlar .. basta yönetim gitsn gerisi ztn kolay
samet1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla