beşiktaşlı kardeşlerim lütfen okuyunuz | | yahu arkadaşlar neden demirörene bu kadar tepki gösteriyosunuz adam daha ne yapmalı bjk için beşiktaş onda gördüğü topcuları başka ne zaman gördü etmeyin ya ayıp günah küfür ettiysede etti helalı hoş olsun aziz yıldırım seçimlerde bana bi şans daha verin derken yalvardıda gündem olmadıda bunu neden biz kendimiz gündem yapıyoruz... bu tepkiyi üzülmeze tandoğana eh işte dedirten delgadoya gösterinsenize futboldan anlamayan ertuğrul sağlama gösterinsenize yapmayın be arkadaşlar adam camia olarak tek yumruk olmamız lazım diyor siz neler diyorsunuz ibrahim üzülmezin bu takımdan defolup gitmesini isteyen bi tane adam varmı yok neden?neden görmüyorsunuz onun kesinlikle bir oyuncu olmadıgını yapmayın... başkan sevinecek tabi çünkü beşiktaş aşığı bi insan sevgisidir onu küfrettiren sevgisidr onu havalara zıplatan öfkeyle yaklaşmayın o adamda doldu artık şampiyonluk istiyor ayrıca: başkanlıktan çekilirsem ben 40 milyonumu alırım diye bişey dediğini duymadım adamın kimse kafasından uydurmasın sadece dediki ben başkanlıktan ayrılırsam misal 10 yıl sonra ayrıldım diyelim o parayı tek kuruş faizsiz olarak alırım dedi e alır tabi adamın kendi parası 40 milyonu babası oğluna vermez o adam bjk ye niye heba etsin mantıklı olalım biraz mantıklııııııııı |