Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2008, 00:58   #244
samet1903

samet1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasım takmışsın ertugrul hoca gitsin de gitsinn. Del boske geldiinde türkiyenin en ii defansı olarak gelen ibrahim toramanı orta saha oynattı aylarca. Tigana delgadodan sağ açık ricodan sol açık yaptı. Mesela delgadonun ii futbolundan bahsetmişsin. Sence delgadodaki form artışı hangi sayede? Sen anlamıosun ama ben söleyim ertuğrul hoca sayesinde. en başta doru yerde oynatıyo. Ewt, hatalar yapıyor ama del boskenin, rızanın, tigananın yaptıkları yanında çok ufak tefek şeyler. Ewt lucescu daha hatasızdı ama ne çabuk unutuorsunuz bence en rezil senemizi yaşattı bize 101. yüzyılda. Ertuğtul hocanın genel olarak oyuncu ve mevki seçimi ii. transferde hatalar yaptı ama takımın da çok eksiği kalmadı. bi sol bek belki bi sağ açık bu takıma yeter.

Ben açıkçası ertuğrul hocanın bırakın gitmesinin tartışılmasını arsenaldeki wenger gibi yıllarca takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyon olamayabiliriz oladabiliriz ama hoca ii, takımda da oldukça ışık var.

del bosque ye sabredilseydi suan nasıl bir durumda olurdk bir bilsen sen .. adam 25 mac yaptı toplam 15 galibiyet gibi bi karneye sahip .. cok iyi degil ama dısardan gelen bir teknik direktor ülkemize yabancı onun icin cok iyi .. adam futboldan anlıyordu biliyordu ertugrul öyle degil .. lucescu ztn imparatordu ilk sene sampiyon yaptı ikinci senede yapıcaktı samsun macına kadar onun sebebide kendisi degil sinan engin olayları yönetimin krizi taraftarla ilgili olaylar ordan koptu yoksa lucescu en iyi teknik direktorlerdendir ..ertugrul hocanın hataları saymakla bitmez nerde o 100. yıl ruhu kalmadı artık takımda rahat izledigimiz tek 1 mac yok oturmus sistem yok altarnatif futbolcular yok zor artık işimiz
samet1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla