Alıntı:
samet1903´isimli üyeden Alıntı
del bosque ye sabredilseydi suan nasıl bir durumda olurdk bir bilsen sen .. adam 25 mac yaptı toplam 15 galibiyet gibi bi karneye sahip .. cok iyi degil ama dısardan gelen bir teknik direktor ülkemize yabancı onun icin cok iyi .. adam futboldan anlıyordu biliyordu ertugrul öyle degil .. lucescu ztn imparatordu ilk sene sampiyon yaptı ikinci senede yapıcaktı samsun macına kadar onun sebebide kendisi degil sinan engin olayları yönetimin krizi taraftarla ilgili olaylar ordan koptu yoksa lucescu en iyi teknik direktorlerdendir ..ertugrul hocanın hataları saymakla bitmez nerde o 100. yıl ruhu kalmadı artık takımda rahat izledigimiz tek 1 mac yok oturmus sistem yok altarnatif futbolcular yok zor artık işimiz |
evet İbrahim Toramanı ön libero oynatmasından futbolu ne kadar bildigini cok iyi anlıyorum ben ... ayrıyeten Juan Fran die bir adam tutturmustu süper adam kesin alınmalı diye 4 milyon dolarlar ödemiştik noldu sonra zar zor 1,5 -2 milyona satmıstık ....
Eğtuğrul Sağlama ben inanıyorum gercekten bişiler yapcak gibi hataları yokmu tabiki var olcakta normal olarak ama Tigana döneminde sezon bası 32 kişilik kamp kadrosuna alınmayan Serdar Özkanı cıkıp cesurca oynatan Aydınları , Batuhanları gençlerin önünü acabilen bir insandan bişeyler yapabilcegini düşünüyor ve inanıyorum ...