Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2008, 01:07   #251
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
vLKn_BjK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasım kesinlikle katılıyorum yazdıklarına ne ben Demiröreni tanırım nede Demiörenciyim ancak buadam ne yapıyosa Bjk için yapıyor ve 50 trilyon Bjk'ın borcu var uzun sürelerde gitmeyecek gibi gözüküyo o zaman bizede ne düşüyor destek olmak ...

Demirören gidecek yerine gelecek başkan Bjk'ı şampiyon yapcak diyen varmı ?? gitsin gitsin diyip duruyorsunuz Demirören gidince hersey düzelcekmi tabiki hayır daha kötü olcak hersey Demirören borcunu isteyecek verilemeyecek normal olarak gitgide ilerleyecegimize gerileyecegiz bu yüzdende
ewt kesinlikle. bi de 3-4 sene ii eziyet çektirdi de hatalar da azalıyor yawaş yawaş. ya mesela holosko-bobo-nobre we arkadan gelen batuhan. delgadoyu izlemekten inanılmaz keyif alıyorum. takımda fena olmadı aslında. ya mesela gsye hayret ediorum ya. gerçekten bizim kadromuz daha ii. adamlar barışı yere göğe sığdıramıyo bizde on kat daha iisi var (serdar kurtuluş) kimse lafını bile etmiyo. biraz basın yönlendirmesi de var. basın gsyi feneri hawaya sokuyo, bizde de tam tersi. havaya girmemize izin vermiolar. nese konuyu dağıttım da son olarak mehmet topuz banane 11 milyon euro verilmiş. gs batmadı biz mi batacaz. adam takıma onu da getirecek yazın. şu an türkiyedeki en ii türk oyunucu. o yüzden yönetim konusunda frene basmalıyız.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla