Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2008, 01:44   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Siz iyisi mi evden çıkmayın

Siz iyisi mi evden çıkmayın


Karadeniz üzeriden gelen soğuk ve yağışlı hava bugün Türkiye’yi esir alacak.




Click the image to open in full size.

Meteoroloji yetkilileri yurt genelinde görülecek kar yağışı ve soğuk havaya karşı uyardı. Yurdun iç ve batı kesimlerde etkili olacak poyraz fırtınasının oluşturacağı buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı da dikkatli olunması istendi.

Bugün öğle saatlerinden itibaren yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak esecek Poyraz, pazar günü yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde saatte 70-80 kilometreye ulaşarak fırtınaya dönüşecek. Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın hafta sonu Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alacak.

Bugün ve yarın bölge geneli, pazartesi günü bölgenin doğusu kar yağışlı geçecek. Bölgenin doğusunda pazar günü kar yağışı bekleniyor.


EN İYİSİ EVDEN ÇIKMAYIN
MARMARA dışındaki bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Ege Bölgesi: Bugün ve yarın yağışlı. Yağışlar güney Ege kıyılarında yağmur diğer kesimlerde kar şeklinde olacak. Poyraz yarın fırtına şeklinde esecek. İzmir’de sıcaklıklar en düşük 2, en yüksek 9 derece.

Karadeniz Bölgesi: Üç gün boyunca kar var. Kar yağışı pazar günü etkili olacak.

İç Anadolu Bölgesi: Bugün ve yarın bölge geneli kar yağışlı. Başkent Ankara’da da yarın kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.Pazartesi sıcaklık eksi 12’ye kadar düşebilir.

Akdeniz Bölgesi: Bugün ve yarın yağışlı. Yağışlar bölgenin kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak.

Doğu ve Güneydoğu: Her iki bölgede de hafta sonu kar yağışlı olacak.

İstanbul pazar günü donacak
İSTANBUL’DA bugün hava çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden itibaren poyraz il genelinde kuvvetli olarak esecek. İstanbul’da bugün en yüksek sıcaklık 3, en düşük 1 derece olması beklenıyor.

Ancak yarın poyrazın ve kar yağışının il genelinde etkili olması bekleniyor. Gece buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığının yarın 0 dereceye kadar düşmesi en düşük sıcaklığın da sıfırın altında 1 derece olması bekleniyor. Pazartesi günü ise, İstanbul’da parçalı çok bulutlu bir hava olacak. Sabah saatlerinde Anadolu yakasında aralıklı kar yağışı görülecek. Sabah saatlerinde il genelinde buzlanma ve don olayı görülecek. Pazartesi, İstanbul’da en yüksek sıcaklık 1, en düşük sıcaklığın ise sıfırın altında 3 derece olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul’da kar yağışıyla ilgili yoğun tedbirler alındı. Beklenen kar yağışını sevinçle karşılayan İstanbul Valisi Muammer Güler ise “hızlı bir kar yağması için hep beraber dua edelim” dedi. İstanbul’a bu yıl fazla kar yağmadığını hatırlatan Muammer Güler, “Önce İstanbul’a kar yağmasını bekliyorum. Okulların tatil olup olmaması şu anda benim gündemimde değil” diye konuştu.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla