Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2008, 09:01   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
smaç şampiyonu Howard

New Orleans'ta düzenlenen ve NTV'den canlı yayınlanan NBA All-Star 2008'de, smaç yarışmasının şampiyonu Orlando Magic'li Dwight Howard oldu.
Click the image to open in full size.

SMAÇ YARIŞMASI
NBA All-Star 2008 Smaç yarışmasında Minnesota Timberwolves'tan Gerald Green, Orlando Magic'ten Dwight Howard, Memphis Girzzlies'ten Rudy Gay ve Toronto Raptors'tan Jamario Moon mücadele etti.

Jüri üyeleri ise Darryl Dawkins, Dominique Wilkins, Karl Malone, Julius DR. J. Erwing ve Magic Johnson'dan oluştu.

Yarışmada ilk olarak Jamario Moon seyircilerin karşısına çıktı ve tek elle yaptığı smaçla 46 puan aldı. Rudy Gay ilk hakkında jüriden 37 puan toplarken, Dwight Howard topu potanın arkasından sektirerek yaptığı smaçla 50 tam puan almayı başardı. Son şampiyon Gerald Green ise ilk hakkında ilginç bir smaç gerçekleştirdi. Çemberin üstüne küçük bir pasta koyan Green, yanan mumu havada üfleyerek söndürdü ve smacı vurdu. Green'in bu smacına jüri 46 puan verdi.

İkinci tura Howard'ın smacına benzer bir smaçla başlayan Rudy Gay 48 puan alırken, Jamario Moon faul çizgisinin bir adım önünde sıçrayarak yaptığı smaçla 44 puan topladı. Bir merdivenin tepesinde oturan arkadaşından aldığı topu tek elle smaçlayan Gerald Green ikinci hakkında 45 puanın sahibi olurken, Superman kıyafeti ve peleriniyle smacını gerçekleştiren Dwight Howard bir kez daha 50 puan aldı.

Bu sonuçlarla toplamda 100 puana ulaşan Dwight Howard ve 91 puanı olan Gerald Green finale yükselirken, 90 puanlı Jamario Moon ile 85 puanı bulunan Rudy Gay elendi.

Puanları jüri üyelerinin ve nba.com sitesinden basketbolseverlerin verdiği finalde ise, ilk olarak Gerald Green sahne aldı. Green takım arkadaşının potanın üstünden attığı topu yerden sektikten sonra yakaladı ve bacaklarının arasında geçirerek tek elle smaçladı. Dwight Howard ise kendi attığı topu havada sol eliyle panyaya çarptırdı ve pota hizasında sağ eliyle yakalayarak smaçladı.

Green ikinci hakkında çıplak ayakla topu sürdü ve havada bacaklarının arasından geçirerek tek elle smacını tamamladı. Dwight Howard ise panyaya küçük bir pota yapıştırdı ve topu bu potanın üstüne koydu. Howard küçük potada duran topu havada alarak 'değirmen' şeklinde bir smaç yaptı ve yarışmayı tamamladı.

Yarışmada smaçların tamamlanmasının ardından nba.com'daki oylamaya geçilirken, jüri üyerlerinin tamamı oylarını Dwight Howard'dan yana kullandı. Internet oylarının da %78'ini alan Dwight Howard, All-Star 2008'in Smaç Şampiyonu oldu.

ÜÇ SAYI YARIŞMASI
Üç Sayı Yarışması'nda ise Cleveland Cavaliers'tan Daniel Gibson, Detroit Pistons'tan Richard Hamilton, Toronto Raptors'tan Jason Kapono, Phoenix Suns'tan Steve Nash, Dallas Mavericks'ten Dirk Nowitzki ve New Orleans Hornets'ten Peja Stojakovic yarıştı.

Click the image to open in full size.

İlk turda Richard Hamilton 14, Daniel Gibson 17, Steve Nash 9, Dirk Nowitzki 17, Peja Stojakovic 15, Jason Kapono ise 20 puan topladı. Bu sonuçların ardından Daniel Gibson, Dirk Nowitzki ve Jason Kapono finale çıktı.

Finalde ilk olarak yarışan Daniel Gibson yine 17 puan toplarken, Dirk Nowitzki 14 puanda kaldı. Son olarak sahneye çıkan Jason Kapono, 25 puan toplayarak Üç Sayı Yarışması'nda şampiyonluğa ulaştı. Kapono geçen yıl da bu yarışmayı kazanan isim olmuştu.

YETENEK YARIŞMASI
Yetenek Yarışması'nda ise New Jersey Nets'ten Jason Kidd, New Orleans Hornets'ten Chris Paul, Miami Heat'ten Dwyane Wade ve Utah Jazz'dan Deron Williams mücadele etti.

İlk turda parkuru 29.9 saniyede tamamlayan Chris Paul ile 31.2 saniyede bitiren Deron Williams finale yükselirken, 39.7 saniye yapan Jason Kidd ile dış şutta çok zaman kaybederek parkuru 53.9 saniyede tamamlayan son şampiyon Dwyane Wade elendi.

Finalde Chris Paul 31.2 saniyelik bir derece yaparken, Deron Williams 25.5 saniyeyle Yetenek Yarışması tarihinin en iyi derecesine imza atarak şampiyon oldu.

Click the image to open in full size.

TAKIM ŞUT YARIŞMASI
NBA All-Star 2008 Takım Şut Yarışması'nda ise Chicago takımında Chris Duhon, Candice Dupree ve BJ Armstrong, San Antonio takımında Tim Duncan, Becky Hammon ve David Robinson, Phoenix takımında Amare Stoudemire, Cappie Pondexter ve Eddie Johnson, Detroit'te ise Chauncey Billups, Swin Cash ve Bill Laimbeer yer aldı.

Oyuncuların köşelerden ve orta sahadan şutlar attığı yarışmanın ilk turunu Chicago 39.6 saniye, Phoenix 50.9 saniye, San Antonio 41.4 saniye, Detroit ise 57.6 saniye ile tamamladı.

Bu sonuçların ardından son şampiyon Detroit ile Phoenix ilk turda elenirken, Chicago ile San Antonio finale kaldı.

Click the image to open in full size.

Finalde Chicago takımı yarışmayı 53.3 saniye ile tamamlarken, Tim Duncan, Becky Hammon ve David Robinson'dan oluşan San Antonio 35.8 saniye ile şampiyonluğun sahibi oldu.

ntvspor.net
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla