Alıntı:
inspekta´isimli üyeden Alıntı
bence bal gibi sevinebilir. sampiyonluk gidiyordu o gol olmasa biliyormusun sen? ben de demiröreni begenmiyorum ama sonucta o da bir insan ve sevinebilir. niye gs ve fb nin baskanlarini örnek veriyorsunuz? onlar zaten ölü. yüzlerinde simdiye kadar bir tebessüm bile göremedigim insanlar. birakin adam sevinsin. isterse göbek bile atar. yanlislari varsa tartisalim. ama sevinmis diye elestrimek gercekten cok sacma. baska derdimiz kalmadi da yildirim in sevincine taktiniz. bence böyle önemli bir golde sevinmiyecek de ne zaman sevinecek. |
Abi sana küçük sorun gibi gelebilir ama bu büyük bir sorun bence.Neden gs ve fb başkanlarını örnek veriyorsun demişsin çünkü onlar bizim ligdeki rakiplerimiz.3 takımdan biri şampiyon olacak yani, başka kimin başkanını örnek vereyim.Kasımpaşanınmı?Hadi türkiyeyi geçtim bana avrupa liglerinden bir başkan söyle böyle atılan golerden sonra sevinen.Real madrid bir maçta yarım düzine gol atıyor başkanlarında küçük bir tebessüm bile yok.Barcelona,Arsenal,manchester united başkanları aynı şekilde.Neden böyle sevinmiyorlar peki gollere.Onlar takımlarını sevmiyor mu?Bir başkanın ağırlığı olmalıdır yaa.Helede beşiktaş gibi bir takımın başkanıysa.Demişsin şampiyonluk gidiyordu o gol olmasa.Tamam belki 2-2 bitse yarıştan kopacaktık ama yinede bu mazeret değil.Demekki gs maçında gol atsak,onları mağlup etsek sahaya inip tur atacak başkan.O günleride göreceğiz mi bakalım...