Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2008, 13:23   #1
ishakbjk
 
ishakbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa'nın 3 Devi BOBO'ya Talip ...

AVRUPA'NIN 3 DEVİ BOBO'YA TALİP...


Eurosport'a açıklamada bulunan menajer, "Koeman, Bobo'yu çok istiyor. Ama Bobo'yu isteyen kulübün Beşiktaş ile temasa geçmesi lazım. Valencia yetkilileri bize önümüzdeki günlerde kulüp ile görüşmelere başlayacaklarını söylediler" dedi.

Haberde ise Marsilya'nın Cisse ve Niang'dan birini sezon sonunda iyi bir fiyata satarak yerine Bobo'yu almayı planladığı belirtildi.


15 MİLYON EURO OLABİLİR
Eurosport'un internet sitesindeki haberde Marsilya'nın sekiz milyon eurodan açacağı pazarlık kapısının, Valencia ve Hertha Berlin'in de devreye girmesiyle 15 milyon euroya kadar yükselebileceği yazıldı.

Valencia Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın Bobo'yu alabilmek için ciddi bir rakamı gözden çıkartabileceği ve Beşiktaş ile daha önce temasa geçmesinin avantajını taşıyan Marsilya'nın İspanyol kulübünün devreye girmesinin ardından işinin zor olduğu belirtildi.

Öte yandan Brezilya Milli Takımı'na çağrılmasının ve büyük kulüplerin listesine girmesinin ardından Beşiktaş'ın bir türlü verim alamadığı yıldız futbolcu, dün de sakat olduğu gerekçesiyle forma giymedi.


Siyah-beyazlı kulübe yakın kaynaklar, Bobo hakkında, "Transferini düşündüğü için kendisini riske etmez. Bundan sonra Bobo'dan bize hayır yok" görüşünü bildiriyorlar.
__________________
Click the image to open in full size.
ishakbjk Ofline