Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2008, 19:01   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş:32 Ankara İl Özel İdare:25

Beşiktaş:32 Ankara İl Özel İdare:25


Hentbol Takımımız, 15. hafta maçında Ankara İl Özel İdare ile BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılarımız salondan 32-25 galip ayrılan taraf oldu. Mücadele iki takımın da gol getirmeyen ataklarıyla başlarken, 4. dakikadan sonra karşılıklı goller gelmeye başladı. Siyah Beyazlılarımız, maçtaki ilk golü bulup öne geçen taraf olurken Ankara İl Özel İdare temkinli hücumlarla 9. dakikada skora denge getirdi (4-4). Oğuzhan’ın devreye girmesiyle tekrar skor üstünlüğünü ele geçiren Ekibimiz, katı savunmasıyla da başkent temsilcisinin gol girişimlerini engelledi. Takımımız’ın maçta üstünlük kazanmasıyla panik yaşayan Ankara İl Özel İdare, hücumda yaptığı hataları kendi kalesinde gol olarak görmeye başlayınca, Siyah Beyazlılarımız 15. dakikayı 8-5 önde tamamladı. Bu dakikadan sonra hızlı hücumlarla gol arayan mavi-beyazlılar bir ara farkı tek sayıya düşürse de Ekibimiz, Ramazan ve Tesiç’in attığı gollerle arayı tekrar açarak 15-12’lik skorla ilk yarıyı galip bitirdi.
İkinci yarıya golle başlayan taraf olan Takımımız, üstünlüğünü korumakta güçlük çekmedi. Utku, Bülent, Ramazan ile rakip kalede etkili olan Siyah Beyazlılarımız’ın isabetli şut yüzdesi arttıkça aradaki fark da yükseldi. 39. dakikaya 6 sayı farkla önde giren Hentbolcularımız, Ankara İl Özel İdare’nin farkı azaltma yönündeki bütün çabalarını boşa çıkardı. 20. dakikadan sonra daha etkili hale gelen Hentbolcularımız, 24. dakikada farkı 10 sayıya yükseltti (30-20). Rakibi üstünde büyük baskı oluşturan ve oyunun kontrolünü kaybetmeyen Hentbol Takımımız, rahat oynadığı karşılaşmadan 32-25 galip ayrıldı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla