Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2008, 22:22   #8
samet1903

samet1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
taKi_bJk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
buna ben karar vermiyorum zaten ama yorum dediğiniz şey gitgide saçmalığa dönüşmeye başladı..eleştirmek ayrı birşey karalamak ayrı birşey..ya ben eleştirinin anlamını bilmiyorum yada sen eleştirmeyi beceremiyosun..böyle şampiyonluğun nesi varmış anlamadım hermaçta 10 tane gol atıp mı şampiyon olmak istiyosun nedir amacın? bukadar ******** bi ligde ******** hakemlerin yönettiği maçlardan daha fazla ne bekliyosun ? hadi bunları geçtik kendi oyuncundandamı bukdar nefret ediyosun hocasından ? yönetimini seven yok zaten ama hoca ve futbolculara saygo göstermek zorundasın..onların bazıları senin renklerine aşık olduğun forma altında ter döküyolar..burdan böyle atıp tutmak gerçekten kolay geliyor..eleştirmek istiyosan kimseye sataşmadan eleştir geç gitsin her yorumdan alıntı yapıp cevap yazmak zorunda hissetme kendini..biz burda aileyiz tek amacımız beşiktaşımız..birlik beraberlik olacağı yerde bölücülüğe gerek yok..
yo gayet mantıklı yorumlar bence .. 10tane gol atıp kazanmasını isteyen kimse yok ztn ama görüorz besiktasın futbolunu eleştirimiz de onlara ztn futbola yapılan hatalara cokta mantıklı burda geliyorz sampiyonz diyip laylaylom yapıcagmza burda adam gibi futbol konusmak daha mantıklı bilen tabiki .. kimseye satasmadan eleştiriyorz ztn ama bazen eleştiri bazılarını rahatsz edio onlar satasıyo ztn belli bu .. futbolcular acaba ter döküyormu sen önce onu bir düsün ? hangisi ne kadar besiktaslı onuda bir düsün ? .. hocaya saygım sonsuz ztn ben sadece teknik direktörlügünü eleştiriorm ne adamlıgı ne efendiligini ne kişiligini eleştiriorm .. birlik beraberlik ztn hep olucak ama dogru yer ve zmnda suandada birlik olmak gerekir ama gerektigi yerde tepkini koycaksın gerektigi yerde eleştiriceksin ..

bu arada veysel artık bnm hakkımda yorum yapmassan sevinirm bak konuda bn senin hakkında hiç yapmısmıyım lütfen saygı biraz .. ewt hatalarından dönmezse tabikide bırakmasını istiorum sezon sonu hayırlısı.. hala 6mac üst üste kazanan diyor 1 tanesi güzel futbolla kazanılms mac yok hala skora bakıosn yazık .. sende sanal alemin laylaylomcususun heralde burda makara yapıosn .. senle daha muhattap olmk istemedigimi söledm konusmazsn sevinirim
samet1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla