Alıntı: samet1903´isimli üyeden Alıntı
yo gayet mantıklı yorumlar bence .. 10tane gol atıp kazanmasını isteyen kimse yok ztn ama görüorz besiktasın futbolunu eleştirimiz de onlara ztn futbola yapılan hatalara cokta mantıklı burda geliyorz sampiyonz diyip laylaylom yapıcagmza burda adam gibi futbol konusmak daha mantıklı bilen tabiki .. kimseye satasmadan eleştiriyorz ztn ama bazen eleştiri bazılarını rahatsz edio onlar satasıyo ztn belli bu .. futbolcular acaba ter döküyormu sen önce onu bir düsün ? hangisi ne kadar besiktaslı onuda bir düsün ? .. hocaya saygım sonsuz ztn ben sadece teknik direktörlügünü eleştiriorm ne adamlıgı ne efendiligini ne kişiligini eleştiriorm .. birlik beraberlik ztn hep olucak ama dogru yer ve zmnda suandada birlik olmak gerekir ama gerektigi yerde tepkini koycaksın gerektigi yerde eleştiriceksin .. bu arada veysel artık bnm hakkımda yorum yapmassan sevinirm bak konuda bn senin hakkında hiç yapmısmıyım lütfen saygı biraz .. ewt hatalarından dönmezse tabikide bırakmasını istiorum sezon sonu hayırlısı.. hala 6mac üst üste kazanan diyor 1 tanesi güzel futbolla kazanılms mac yok hala skora bakıosn yazık .. sende sanal alemin laylaylomcususun heralde burda makara yapıosn .. senle daha muhattap olmk istemedigimi söledm konusmazsn sevinirim | kardeş ne konuştuğunu gerçekten bilmiyosun..sezon sonunda ben size dedim şampiyon olamayız diye yazarsan şaşırmam eğer olamazsak..iyi oynayana vermiyorlar kupayı puana göre veriyolar..hiçbirtürlü yaranamıyolar zatn size..bence hala beşiktaşlılık ruhu taşıyan fıtbolcular var dikkat edersen bazıları diye belirttim orda zaten..herkesten tam anlamıyla ruhunu vermesini bekleyemezsin..sahada hem rakiple hem hakemlerle mücadele ediyoruz..buarada futbolu bilenle eleştiririm demişsin..bunun kararını sen verebilirmisin ? yada kendin nekadar anlıyorsunki futboldan anlayan birisiyle tartışmak istiyosun ?..neyse bu konu bukdar yeter bana..sana hayırlı eleştirmeler ama karalamadan ve saçmalamadan..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. |