Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2008, 13:42   #1
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaya:Takım Arkadaşlarımı Satmadım

Türkiye, Kaya Peker'in Beşiktaş'tan ayrılabileceğini Kartalhaber'den öğrendi. Kaya krizini son dakika haberleriyle okuyucularına ulaştıran Kartalhaber, Kaya Peker'le çok özel bir görüşme yaptı

Kartalhaber, Beşiktaş'taki gündemi belirlemeye devam ediyor.
Beşiktaş Basketbol Takımı'nın yıldızı Kaya Peker içini Kartalhaber.com'dan Erce Kaftan'a döktü...

Süper bir teklif aldım

Dinamo Moskova bana süper bir teklif yaptı. Bir haftadan bu yana uykusuz geceler geçirdim. Ben geleceğimi düşünmek zorundayım. Gelen teklif iki yıllıktı ve yıllık bana ödenecek ücret 1 milyon 600 bin euroydu. Ama bu teklifi kabul etmedim.

Beşiktaş'ı ve takım arkadaşlarımı satmadım

Bu teklifi reddetim çünkü ayrılırken aklım Beşiktaş'ta kalacaktı. Biz çok iyi bir takımız. Arkadaşlığımız süper. Beşiktaş'ı terk etmek istemedim. Bunun en önemli nedeni takım arakadaşlarımı yarı yolda bırakmadım. Çünkü ayrılsaydım aklım hep Beşiktaş'ta kalacaktı. Ayrılsaydım takım arkadaşlarımın da morali bozulabilirdi. Bunu göze alamazdım.

Şampiyon olacağız

Bu sezon çok başarılı maçlar çıkarıyoruz. ULEB Cup'ta 10 maç üst üstte kazandık. Ligde Galatasaray ve Telekom yenilgilerinde çük
şanssızdık. Bu iki maçı kazansaydık şimdi liderdik. Bu sezon herkese çok zevkli basketbol izlettiriyoruz. Ligin sonunda da şampiyon olacağız. ben ve takım arkadaşlarım şampiyonluğa inanıyoruz.

Sıkıntılarımız mutlaka giderilmeli

Ben bir şeylerden şikayet etmeyi hiç sevmem hele hele parayı sıkıntı yapan bir insan değilim. Ancak maddi yönden bazı sıkıntılarımız oluyor. Yönetimimizin parasal konularda daha dikkatli olmasını istiyoruz. Maddi sorunlarla uğraşmak istemiyoruz. Sponsorumuz da bize Fenerbahçe ve Galatasaray'a gösterdiği hassasiyeti göstermeli. Tekrar ediyorum biz çok iyi bir takımız. Yeter ki maddi sıkıntılar bizi engellemesin.

Taraftarımız bir harika

Beşiktaş'ın muhteşem bir taraftarı var. Onların desteğini arkamıza aldığımızda hiç bir rakip bizi durduramaz. Ancak bazı maçlarda Akatlar'da salon boş kaldı. Taraftarımız bizi desteklesin yeter. Çünkü böylesine harika bir taraftarın önünde oynamak takım olarak hepimizi ateşliyor. Maçtan sonra aldığımız galibiyetler sonrasında taraftarımız benden üçlü çektirmemi istiyor. Bana böylesine bir sevgi gösterdikleri için gurur duyuyorum. İnsan böylesine sevgi ve saygı duyulan bir camiayı kolay kolay bırakamaz.
kartalim_ Ofline