
Sanal Telefon görüşmeleri:
Murat Aksu: Nuri, nasilsın abi, ben Murat.
Nuri Albayrak: Uyyy kardeşim Murat, iyilik da yeğenim, koştiruyoz işte sen nasılsın?
Murat Aksu: Sağol abim, dün gece düşündüm de sizin Brezilyalı yeni antrönör Lazaroni acaba neder bizim Ailton için. Ailton büyük golcü, onu herkes istiyor ama biz dostlarımıza vermek isteriz, ilgilenirse Lazaroni, konuşalım abi.
Nuri Albayrak: Uyyyy, ben de seni bu yüzden arayacaktım daaa. Bizim Fatih Tekke artık başka takıma gitmek isteyoo, Avrupa'dan bi takıma gidem deyoo, siz de Avrupalısınız uşağım daaa! Bize onun yerine golcü bir adam lazım, bizi coşturacak.
Murat Aksu: Abim, doğru söylüyon da Fatih'i ezikler istiyormuş?
Nuri Albayrak: Yaw yeğenim, bizim Trabzon halkı febe düşmanı, bilmezmisin da! Fener'e gitmez Fatih, Trabzon halkını üzmez.
Murat Aksu: Abim, o zaman alın Ailton sizin olsun, sizin hoca da brezilyalı hem, artı üzerine A.Tandoğan'ı verem ve 1000k€ peşin sayam? yok yetmez dersen Juan Fran da var, sahayı sulatmakta kullanırsın, çaycı yaparsın?
Nuri Albayrak: Muratım, haçen ben bi bizim hoçayla ve Fatih'le bi konuşam. Ben sıcak bakıyom ama bakalım onlar ne der, bana kalsa verdim getti da!
Murat Aksu: Tamam güzel abim, ben senden haber bekliyom, kapatıyom konturüm bitiyor bak.
Nuri Albayrak: Tamam uşağım, ararım ben seni, üzme sen kendini, hadi öptüm...
