Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2008, 08:42   #1
aLi rıZa
besiktaş jk
 
aLi rıZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaptan kalkan oldu




Tribünlerden tepki alan kaleci Rüştü Reçber'i savunan Beşiktaş Kaptan İbrahim Üzülmez, "Geçmişte ıslıklanan birçok arkadaşımız böyle gönderildi. Bu bize hiç yarar sağlamaz" dedi


Ankaraspor maçında yediği ikinci gol nedeniyle taraftarın büyük tepkisini çeken Rüştü'ye, Kaptan İbrahim Üzülmez sahip çıktı.
Taraftarın desteğine zor dönemlerde daha çok ihtiyaçları bulunduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Rüştü'ye gösterilen tepkiyi anlayamıyorum. Hata yapmış olabilir. Eğer tepki gösterilecekse, bu bir kişiye değil bütün takıma olmalı. Son dönemlerde bu tür şeyler başımıza çok gelmeye başladı ve maalesef bundan etkilenen arkadaşlarımız oluyor. Şampiyonluk yolunda yarışan bir takıma böyle tepki göstermek zarardan başka bir şey getirmez" diye konuştu.
Rüştü'nün ne kadar kaliteli bir kaleci olduğunu bilmek için herkesin geçmiş maçlara bakmasını söyleyen Üzülmez, "Sözkonusu sadece Rüştü değil. Diğer arkadaşlarımız da hata yaptıklarında bireysel tepki görmemeli. Bu bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü olaydır. Geçmişte İnönü Stadı'ndan birçok arkadaşımız ıslıklanarak gönderildi. Bu şekilde tepkiler bize hiç bir yarar sağlamaz" dedi.
Beşiktaş taraftarının sağduyulu davranmasını isteyen siyah-beyazlı futbolcu, "O zaman kazanamayacağımız maç yoktur. Artık zorlu virajlara giriyoruz. Evimizdeki maçlarda uzatma dakikaların son saniyesine kadar taraftar bizi desteklemeli" ifadesini kullandı.
aLi rıZa Ofline   Alıntı ile Cevapla