Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2008, 10:55   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaş yaparken göz çıkarmak (Cengiz Tümer)

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e yapılanlar çok çirkin... Bu davranışlara başvuranların ‘Biz 2-2’de sevinen Ankaraspor’lu baba-oğul yöneticilere tepki gösterdik’ demeleri daha büyük bir gaf. Her ikisi de kabul edilemez


TAKIMININoyunundan memnun olmayabilirsin, hatta önde götürdüğün maçı kaybedebilirsin de. Sana verilen sözler doğru da çıkmayabilir. Protesto yapma hakkına elbette sahipsin. Ancak bu gönül verdiğin kulübün başkanına küfür etmek, onu rencide edecek sözler söylemekle olmaz. Protestonu medeni yollardan ve terbiye sınırları içinde yapmak zorundasın.

Beşiktaş, Ankaraspor maçında 2-0 galipken skor 2-2’ye geldiğinde Başkan Yıldırım Demirören’e yapılan sataşmalar ve çirkin sözler hiç yakışık almadı. Gerçek taraftar gönül verdiği kulübün başkanlık koltuğunda oturan kişiye bağıramaz, tehditkar sözler de söyleyemez. Çünkü onlar çoğunluk tarafından seçilerek göreve geliyor. Aynı şekilde Yıldırım Demirören’in de galibiyet golü sonrası yaptığı el-kol hareketleri de doğru değildir. O da ağırbaşlı olmalı, eleştiri hangi dozda olursa olsun olgunlukla karşılamalıdır. Yalnız sabrın da bir sonu var. Demirören de etten kemikten yapılma. Onu da patlattılar. Son zamanlarda sadece Beşiktaş’ta değil, diğer kulüplerimizin başkanlarına yöneticilerine de terbiye sınırları dışında davranmak moda haline geldi. Öyleyse bu konuda çok hassas olan Aziz Yıldırım yalnız bırakılmamalı, topyekün bu tip kişilerin üzerine gidilmeli. Çirkin protestocuların ise özürü kabahatinden büyük. Güya, 2-2’de çok sevinen Ankaraspor Onursal Başkanı ve onun Futbol Şubesi Sorumlusu oğluna kızmışlar. Çirkin protestoları onlaraymış. Yani kaş yapalım derken, göz çıkarıyorlar. Gerçek Türk, evine misafirliğe gelen insana çirkin davranışta bulunur mu? Misafir ne yaparsa yapsın bizim geleneklerimizde baştacıdır. Kısaca her iki türlü de yapılan yanlıştır. Sağduyulu herkes küfüre, çirkin sözlere ve kavgaya karşı çıkmalıdır. Çünkü spor dostluktur, kardeşliktir. Kazanan da kaybeden de hazmedecektir bunun başka yolu yok.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla