Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2008, 11:57   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Drogba el yakıyor!

Click the image to open in full size.
Drogba el yakıyor!
Abramovich, Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba’nın bonservisini 35 milyon avro olarak açıkladı.
18 Şubat 2008 10:36
Sport.es’in haberine göre Chelsea başkanı Roman Abramovich, Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba’nın bonservisini 35 milyon avro olarak açıkladı.

Yakın zaman önce yaptığı açıklamada, ileride kendini Milan veya Barcelona’da gördüğünü açıklayan Drogba’nın taliplerinin kesenin ağzını açmaları gerekecek. Zira, Sport.es'in haberine göre Abramovich bu futbolcu için 35 milyon avrodan aşağı inmeyi düşünmüyor. Henry’den sonra bu fiyata bir forvet daha almaya sıcak bakmayan Barcelona’yı, oyuncunun 30 yaşının üzerinde olması da düşündürüyor.

Öte yandan, oyuncunun Barcelona'ya transfer olma ihtimalinin azalması, takımın Kamerunlu yıldızı sevindirmemiş olmalı. Zira Eto’o geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Drogba’nın bize katılması çok güzel olur. O dünyanın en iyilerinden biri. Benim de arkadaşım. Barcelona’ya gelmek istediğini de biliyorum. Ben Messi, Drogba ve Henry müthiş bir forvet hattı oluruz” şeklinde konuşmuştu.

Barcelona’nın forvetlerinden biri yazın takımdan ayrıldığı takdirde Drogba’ya Barcelona yolunun açılabileceği dedikoduları da etrafta dolaşmıyor değil.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla