Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2008, 11:59   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benitez'in koltuğu sallantıda !

Click the image to open in full size.
Benitez'in koltuğu sallantıda !
İngiliz basını, 'Benitez, koltuğunu seviyorsa Şampiyonlar Ligi'ni kazanmalı' diye yazdı.
18 Şubat 2008 12:12
İngiliz basını, şu sıralar Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez’in takımın başında kalması için Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasının şart olduğunu konuşuyor.

The Sun gazetesinin haberine göre İspanyol hoca, Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük kupasını kazanamaması halinde, Liverpool’daki görevinden ayrılmak zorunda kalacak. Benitez, kulübün sahipleri Tom Hicks ve George Gillett ile fikir ayrılığına düşünce, zaten namlunun ucuna getirmişti. Hatta bir ara Liverpool, Alman teknik adam Jürgen Klinsmann’a teklif götürmüştü.

Sonrasında Liverpool taraftarı teknik adamına sahip çıkınca, Benitez koltuğunda kaldı. Fakat kulübün sahipleri, yatırımlarının ne tarafa gittiğiyle oldukça fazla ilgileniyor. Takımın Dubai Yatırım Ortaklığına (DIC) satılması ihtimali de söz konusu. Henüz herhangi bir girişimde bulunmayan fakat Amerikalı iş adamlarını satışa ikna etmeye çalışan DIC, satış gerçekleştiği takdirde teknik direktörlük koltuğunda başka birini isteyebilir.

Bu durumda, Liverpool’un yarın İnter ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı, Benitez için kazanılması gelzem bir maç haline geldi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla