Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2008, 13:29   #35
PascaL_NoumA_21

PascaL_NoumA_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
lepido´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sonuna kadar katılıyorum arkadaşım görüşlerine, çarşı inanılmaz bir ambians yaratabiliyor statta, bundan ben de inanılmaz haz duyuyorum ama futbolun bir sektör haline geldiği şu zamanda çarşı mantalitesi beşiktaş kültürünün sembolü olmamalı, bedava biletlerle yıllardır en güzel kısmı işgal ediyorlar ve tarihn en iyi yönetimine, kendilerini kale arkasına aldıkları için küfrettiler, burada önemli olan beşiktaştır, çarşı ise kabul edin veya etmeyin kendisini herşeyin üstünde gören bir topluluk haline gelmeye başladı, aziz yıldırım'I seversiniz veya sevmezsiniz o başka bir konu ama şunu kabul etmek zorundasınız ki fenerbahçe'yi mükemmel yönettiler ve şu anda kıskandığımız bir noktaya geldiler, aiz yıldırım seyirciyle tartıştı, zaman geldi kendi seyircisinden küfür de yedi ama vazgeçmedi ve sonucu görüyoruz, taraftarları yeterince gürültü çıkramıyorlar diyebilirsiniz, ben oyuncunun topu ayağına her alışında ıslıklanma korkusu yaşayacağı, küfür olmadan maçın tamamlanmayacağı, zaman zaman iğrençleşen tezahüratlar yapan ve üstüne üstlük bunları bedava yapan bir seyirci topluluğu yerine çekirdek çıtlatan ama kasayı dolduran seyirci modelini tercih ederim, çarşının ruhu var, geçmişi var, mükemmel ambiansı var, şuyu var, buyu var, şu maçtan sonra herkes bizi konuştu, o maçtan sonra şu şunu dedi hikayeleriyle karın doymuyor, sana kazandıracak seyirciyi maçlara alacaksın, olay budur...
aynen benm de söylediğim o çarşı sanki beşiktaştan daha önde gibi gösteriliyor bende buna karşıyım