Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2008, 16:57   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a Cisse müjdesi

Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana pas çalışması ile başlayan futbolcular, daha sonra 4 gruba ayrılıp dar alanda turnuva maçları yaptı.

SAHANIN 4'TE 1'İNDE ÇALIŞABİLDİLER

BJK Nevzat Demir Tesisleri, İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışından etkilenirken, futbolcular alt sahada kardan temizlenmiş küçük bir bölümde çalışabildi.
Yoğun çalışmalar sonucunda sahanın 4'te 1'lik bölümü temizlenirken, 2 saate yakın süren antrenman bu bölümde gerçekleştirildi.

7 FUTBOLCU KATILMADI
Antrenmana sakatlıkları süren ve hasta olan toplam 7 futbolcu katılmadı.
Sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve Bobo, ayağında dikiş bulunan Delgado, sağ dizinde ağrıları bulunan Gökhan Zan ve boğaz enfeksiyonuna yakalanan İbrahim Üzülmez çalışmada yer almadı.
Delgado, Gökhan Zan ve İbrahim Üzülmez'in Denizlispor maçında oynamalarını etkileyen bir rahatsızlıklarının olmadığı, Bobo'nun durumunun ise daha sonra netlik kazanacağı bildirildi.
Öte yandan Ankaraspor maçında aldığı darbeler nedeniyle ağrıları bulunan ve dünkü idmana katılamayan Cisse ise bugün takımla birlikte çalıştı.

RICARDINHO ŞOV
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, bugünkü antrenmanda adeta şov yaptı.
Ricardinho, çift kale maçlarda attığı güzel goller ve ortaya koyduğu performansla göz doldurdu.

RICARDINHO'NUN TAKIMI BİRİNCİ OLDU
4 grup halinde yapılan turnuva maçlarında Ricardinho'nun takımı ilk sırayı elde etti.
Ricardinho, Schildenfeld, Baki ve Gökhan'dan oluşan takım, finalde Tello, İbrahim Toraman, Ali Kuçik ve Bülent'ten oluşan ekibi 3-1 mağlup etti. Şampiyon takımın gollerini Ricardinho, Schildenfeld ve Baki atarken, diğer takımın golü ise Tello'dan geldi.

BAŞKAN DEMİRÖREN DE İZLEDİ
Siyah-beyazlıların BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın bir bölümünü kulüp başkanı Yıldırım Demirören de izledi.
Genel menajer Sinan Engin ile birlikte antrenmanı izleyen başkan Demirören, kısa bir süre teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile de konuştu.

DENİZLİ YOLCULUĞU PERŞEMBE GÜNÜ
Siyah-beyazlılar, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Beşiktaş, 22 Şubat Cuma günü oynanacak karşılaşma için 21 Şubat Perşembe akşamı özel bir uçakla Denizli'ye gidecek.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla