Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2008, 02:36   #6
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kumandaci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakıyorumda açtığım bu konuda sadece 4 kişi önemsemiş,diğerleri yazıda belirttiğim gibi uyumaya devam etmiş.
diyeceksiniz elimizden ne gelir.doğru sizin benim elimden bir şey gelmez,fakat beşiktaş klüb yöneticilerin elinde buna engel olabilecek yaptırım uygulayabilecek güç vardı, kullanmadılar resmen uyudular.

adnan polat neden birden ortaya çıkarak ,hakemlerle ilgili şaibelere başladı sanıyorsunuz.O oğuz sarvanı iyi tanırı,gs nin puan musluğunun tıkanacağını uydurma penaltılar alamayacağını ,hatta gs aleyhine kararlar çıkacağını iyi bildiğinden ortalığı karıştırmaya çalışmakta.

demirören ve olayın cidiidyetini kavrayamayan uykucular için herşey normal,(fenerin artıkları ile iadere etmeyi başarı sayanlar için) fenerden artacak puanlarla elde edilecek ikinciliği başarı olarak görebilirler.
ayrıca yukarıda alıntısını yaptığım arkadaşım;
Hasan doğan beşiktaşlı tamam fakat onun geçmişinde şaibe ve onun hakkında kötü söylemler yok.oğuz sarvan için fenerliler haricinde iyi şeyler söyleyen yok.Geçmişi şaibe dolu.İkisini nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunki .
Tamam ouz sarvan ak kaşık olsa yada hasan doğan gibi mazisi temiz olsa; sen yerden göğe kadar haklı olurdun,bende zaten bu ana başlığı açmazdım.

eger o baskanda adam gibi adamsa yamugunu gordugu anda alir gorevden olur biter ben kimseye ak kimseye kara demiyorum adil yonetimler oldugu surece kurumlarin basindaki kimligin onemi yok benim icin
haluk ulusoy cok soysuzca ve yanli bir sekilde yonetiyordu federasyonu adam fanatik gsli idi ve bunu yonettigi kurumada yansitiyordu herkezin bir takimi muhakkak olacaktir ben bizim islerimizi kolaylastiracak bir baskan veya herhangi bir kurum uyesi istemiyorum ben bizde dahil olmak uzere herkeze adil davranacak yoneticiler isytiyorum ve su anda bekliyorum farkli bir durum gorursem en buyuk tepkide bende gelecek zaten
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla