Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2008, 08:56   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sağlam'ın tatlı derdi

Ertuğrul Sağlam, sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle alternatiflerinin arttığını bunun da kadro kurmak konusunda kendisi için tatlı bir sıkıntı yarattığını söyledi.
19.2.2008



Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bobo ve Tello’nun dönmesiyle birlikte takımda rekabetin artacağını, bunun da takıma olumlu katkı yapacağını söyledi.
Ertuğrul Sağlam, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, Denizlispor ile 22 Şubat Cuma günü oynanacak Turkcell Süper Lig maçında alınacak 3 puanın, Fortis Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor ve ligdeki Galatasaray maçları öncesinde önemli bir moral olacağını kaydederek, "Denizlispor karşılaşması haftanın ilk maçı. Dolayısıyla kazanıp, rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz. İyi bir futbol ve iyi mücadeleyle galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.
Sakatlığı geçen Bobo ve kırmızı kart cezası sona eren Tello’nun takıma güç katacağını ifade eden Sağlam, şunları söyledi: "İki futbolcumuzun aramıza geri dönmesi bize kadro seçiminde bir alternatif sunacak. Alternatifli bir kadro bizleri mutlu ediyor. Geniş bir kadro bazen tatlı sıkıntılar veriyor, ancak bu antrenöre ve takıma olumlu yansıyor. Forma için güzel bir rekabet ortamı oluşuyor. Takımımız bundan önemli kazanımlar sağlayacaktır ama formayı tabii ki hak eden giyecek. Bundan sonra puan kaybetmemek gerektiğini çok iyi biliyoruz." Altyapıda görev yapan genç futbolculara şans vermeye devam edeceğini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, "Genç futbolcularımıza mümkün olduğunca fazla şans vermeye ve Türk futboluna sunmaya çalışıyoruz. Bir taraftan yarışmacı bir takım olarak hedeflerimizin doğrultusunda mücadele verirken, bir taraftan da Beşiktaşımıza ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak da bize mutluluk veren bir hadise. Gençler hakkındaki bu düşüncelerimiz oyuncularımızın da coşkusuyla birleşip, bundan sonra devam edecek" ifadelerini kullandı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla