Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2008, 08:57   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Temiz eller operasyonu

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiörören, sonunda masaya yumruğunu vurdu: İnönü'de küfür bitecek. Küfredenleri tek tek temizleyeceğiz...
19.2.2008



‘Dışlayacağız’
Yıldırım Demirören, tribünde küfüre savaş açtı. Ankaraspor maçında numaralı tribünde bulunan bir taraftar, Demirören ve yönetim kuruluna hakaret etmiş, Başkan da Toraman’ın golünden sonra büyük tepki göstermişti. FANATİK’e bu konuda açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören, “Tribünde sayıları bir elin parmağını geçmeyecek kadar da olsa, küfür edenler var. Bu tip kişileri içimizden teker teker temizleyeceğiz ve statlardan dışlayacağız” ifadesini kullandı.
‘Destek istiyoruz’
“Beşiktaş her konuda ilkleri yapmıştır” diyen Demirören, “Bunu kendi bünyesinde başaracaktır. Skor ve şartlar ne olursa olsun, bir kulübün başkanına, yönetimine, oyuncularına veya herhangi birine küfür edilmesi kabul edilemez. Bu konuda en büyük destekçimiz taraftarımızdır. Medyadan da destek bekliyoruz” diye konuştu. Başkan, Ankaraspor maçında olduğu gibi bu kişilerin kimliklerinin açıklanacağını ve gereken cezalara çarptırılacaklarını sözlerine ekledi.

Orhan YILDIRIM


Kısa...Kısa....

Cisse oynayacakSakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında formasından ayrı kalan Edouard Cisse, Ankaraspor maçında da aldığı darbeler sonucunda oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, Fransız futbolcunun 1-2 gün antrenmanlara katılamayacağı, ancak büyük ihtimalle Denizlispor mücadelesinde takımdaki yerini alacağı ifade edildi.

Bobo’nun durumu kritikBeşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Bobo’nun tedavisine devam ediliyor. Kayserispor maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Sambacı’nın tedavisinin sürdüğü ancak ağrılarının sürdüğü belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, “Bobo’yu hafta içi yapılacak antrenmanlarda deneyeceğiz ve oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz” diye konuştu.

Zan: Daha iyi olacakSavunmada yapılan hatalar sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan Gökhan Zan iddialı konuştu. Yeni transfer Gordon Schildenfeld ile iyi bir ikili olduklarını söyleyen milli futbolcu, “Yaşanan şanssızlıklar nedeniyle bir türlü tam kadro olamadık. Kolay gol yememizi, savunmadaki eksiklere bağlıyorum. Gordon ile çok güçlendik. Ligin geri kalanında fırtına gibi eseceğiz” dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla