yazdiklarimdan dolayi belki tepki alabilirim ama nedense dünkü mactan sonra bu sözleri söyleme geregi duyuyorum.
en büyük rakibimiz sampiyonlar liginde basaridan basariya kosarken bizim anadolu takimlarini karsisinda bile zar zor artilarda ve cogu zaman sans ile kazandigimiz maclari seyretmek beni gercekten cok üzüyor. ben almanya da yasiyorum ve besiktas ile ilk "tanismam" radyo ve gazetelerin spor sayfalarinda olmustu. 87-88 senelerinde. o zaman almanya da türkce televizon olmayisindan maclari ya radyo´dan dinliyordum ya da ertesi günü gazetelerden okuyordum. ailemde herkes besiktasli yani anliyacaginiz dogustan besiktasliyim:-)....
neyse o zamanlar gazeteyi actigim zaman büyük yazilarlan besiktas´in galibiyet mansetlerini okurdum. 3:0, 4:1, 2:0 gibi kocaman yazilarlan kartal resminin yaninda hep bu skorlari okurdum. altinda gol sevinci yasiyan futbolcularimizin resimleri vardi....gelelim günümüze....bu sabah gazeteyi aciyorum ve ilk haber fb nin basarisi. onlarin resimleri. besiktas hakkindaki yazi ise sakat futbolcularin durumu. baskanin küfür olaylari, rüstü´nün dayak meselesi, ibo nun gordon u övmesi. kac senedirtürkiye kupasi disinda bir sportif basari yok. sürekli istifalar, degisen antrenörler, giden ve gelen futbolcular, basari sözleri, birlik beraberlik yazilari, antrenör ün her hamlesini elestiren spor yazarlari, yöneticilerin yanlis beyanlari, mali sikinti, sezon sonu ayrilmak isteyen futbolcular veye ayrilacak denilen futbolcular.....bu listeyi daha cok uzatabilirim ama neyse....demek istedigim su: ayni seviye ve üstünde oldugumuz fenerbahce nasil olur da 120 milyon bütce ile, yepyeni ve modern bir stad ile, nedense ayrilmak istemeyen parasini gününde alan yilidz yabanci futbolcular ile sampiyonlar liginde sevilla yi yenip ceyrek finali adim adim gider de biz bu sikintilar icinde oluruz? sorunun cevabi cok basit: her ne kadar adamlardan nefret etsek de adamlarin yönetimi iyi is yapiyor. besiktas´in yönetiminin yaptigi ise malum.....ben bu yaziyi cok üzülerek yaziyorum ve bu konuda sizin yorumlarinizi bekliyorum.....
__________________ |