ya boşverin arkadaşlar tecrübe işi bu fenerin averaj takımlarına daha ön elemede kaybettiğini de hatırlıyoruz.(d.kiev)
biz yeni bir takımla bu sene gerçekten büyük iş yaptık avrupada neden bunu küçümsüyorsunuz porto maçında sonuca gidebilsek bugün herşey çok daha farklı olacaktı.Avrupa da fırsatçı olmazsan işin zor. Beşiktaşımız deplasmandaki porto ve liver maçları hariç gerçekten güzel performanslar sergiledi. İlk marsilya maçında rakibin sert futbolu ve şansla attığı goller. İkinci porto maçını zaten herkes biliyor. Liverpool gibi son senelerin avrupadaki en iyi takımlarından birini futbol dersi vererek yenmemiz. Marsilya gibi Geretsle büyük çıkış yakalayan bir takımı inönüde ezerek yenmemiz. Bunlar neden küçümseniyor anlamıyorum. Son maçta gruptaki herkesin sonuncu olma şansının olduğu bir grupta oynadık arkadaşlar biz bunu hesaba katın. Fenerin grubunda inter 15 puanla tamamladı. Bizde ise 1. 10 puana bile zor çıktı.
Ligdeki futbolumuz gerçekten can sıkıcı ama avrupada sanki çok kötüymüşüz gibi gösterilen manzaraya da şiddetle karşı çıkıyorum. Beşiktaşımız Ertuğrul bu takımın başında kalırsa avrupada çok daha ileriye gidecektir emin olun. Eğer başkanımız Demirören kendisi gitmese bile etrafındaki kadroyu değiştirebilir ve daha profesyonel yöneticilerle çalışırsa yönetimdeki sorun da hallolur. Ben yönetimdeki sorunun direkt Demirörenden kaynaklandığını düşünmüyorum. Demirören BJK ya yürekten sonuna kadar bağlı bir başkan. BJK için herşeyi yapar. Ama etrafındaki adamları iyi seçmeli. Yönetimde yapılacak değşiklik ve Ertuğrulla birlikte BJK iyi günlere gelecektir merak etmeyin. Fenerbahçe nin Aziz Yıldırım döneminde ne günler yaşadığını ne çabuk unuttunuz. BJK ya stad yapılırsa yönetim proje alanında bir adım daha atmış olacak. Bu kadar karamsar bakmayın. Her takım düşüşler yaşar bu takıma inanın güvenin, bu birlik ve beraberliği sağlayamazsak zaten işimiz zor. |