Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
ya ben bu durumlari harbi gariplikle karsiliyorum velevki yazdiklarinda haklilik payi bile olsa hangi dusunceye dayanilarak acilmis bir konudur bu bizde liverpoolu yendik evimizde ve emin olun biz o grupta olsaydik bizde cikardik o gruptan tecrube ve sans meselesi adamlarin grup liderini bizim grubu 2. bitiren takim darmadagin etti 1 macmi yani bizi bu duruma dusuren surda iyi oynadigimiz porto macini kazanmis olsak suanda bizde 2. turdaydik yani bazen laf salatasi gibi oluyor artik kabak tadi vermeye basladi bu konular kayseriye yeniliriz ne olcak halimiz ankarayi zorda olsa yeneriz ne olcak halimiz fener mac kazanir ne olcak halimiz yarin gs turu gecer ne olcak halimiz bukadar sacmalamak zorunda degiliz bize dusen takimimiza gerekli destegi vermektir fenerbahce buralara gelene kadar rezilleride oynadi avrupada 0 puan cekip geldigi maclar sampiyonlar liginin en cok gol yiyen takimi gibi unvanlarida var hersey istikrardan geciyor adamin baskani stajyer denilen zicoya en kotu gununde ziconun en perisan gununde sahip cikip arkasinda duruyor taraftari alkisliyor bizim baskan delboskenin arkasinda duramiyor taraftar besiktasa gelmis en buyuk hocayi islikliyor ondan sonra buraya ne olcak halimiz KUSURA BAKMAYINDA ISTIKRARI SAGLAYAMAZSAK HALIMIZ AHADA BOYLE KALIR |
sen benim deginmek istedigim konuyu pek anlamadin galiba....sadece sampiyonlar ligindeki performansi degerlendiriyorsun. ve örnek olarak biz de porto yu yenseydik tur atliyacaktik diyorsun. benim yazimda sadece sampiyonlar ligi basarisi mi var fb nin? baska kiyaslama yok mu? sen besiktas in oynadigi oyundan zevk aliyormusun? i.üzülmez ve ali tandogan gibi adamlarin besiktas da oynama kapasitesinde oldugunu düsünüyormusun? göbekde cisse nin yaninda oyniyacak tek alternatif (s.kurtulus) sakat ken koray in satilmasini dogru buluyormusun? kaset den futbolcu transfer etmesini dogru buluyormusun? yabanci tranferlerinde yüzde elli isabet oranini ve bu sayede kaybedilen milyonlara acimiyormusun? besiktas in borcunun 50 milyon euro ya ulasdigini hosgörü ile karsiliyormusun? del bosque ye olan borcu ertelemek icin yapilan mahkemeler ve bu sayede adam in alacaginin 3-4 milyon dan 10 milyona yükselmesini dogu hamle olarak görüyormusun? uefa tarafindan sampiyonlar ligi gelirlerine el koyulmasi kötü birsey degil mi?
daha bunun gibi yüz tane hata sayabilirim. ve bunlarin acik acik söylenmesi gerekiyor. biz hep destek tam destek filan diyoruz. tamam tabi ki destek olacagiz. ertugrul hocanin kalmasindan yanayim. uzun vadeli bize cok sey katacak. ama maalesef onun da son zamanda cok hatalari oluyor. oyuna göre oyuncu secmeyi ve macin gidishatina göre oyuncu degisikligi yapmasini daha bilmiyor yeterince bence. ama yinede iyi bir hoca oldugunu düsünüyorum. yildirim demirören in de iyi niyetinden süphem yok. ama beceremiyor iste bu isi. benim üzüntüm koskoca camia dan ona dogru dürüst bir aday cikmayisi.