Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2008, 02:26   #25
drbeller

drbeller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Elbette herkes fikrini söyleyecek ki yukarda esasen geniş biçimde fikirlerini paylaşan arkadaşlarım aslında hemen hemen aynı şeyleri söylüyorlar ama dolaylı yoldan olduğu için faklıymış gibi görünüyor. Ben esasen şu noktaya değinmek istiyorum. Yahu Liverpoolu kartal yuvasında eze eze yenen, yine Marsilyayı paçavraya çeviren, Portoya şanssız bir golle yenilen ve son maçta yani Portoda kendi göbeğini kendi kesip te gruptan çıkabilecek bir takım iken nasıl oluyor da 8-0 skoruna takılıp avrupada başarısız olduk denilebiliniyor. Anlayamıyorum. Sevilla hiç oynayamadı ve duran iki toptan 2 gol buldu ezikler maç sonunda atılan konfetileri gördünüz mü böyle bir kutlama ki zafer diye adlandırılıyor kolpa basın tarafından bence kesinlikle eziklere yakışan bir davranış. Bunun adı tek kelimeyle şımarıklık... Şimdi biz kendimize bakalım. Demirörenin iyi niyetinden şüphem yok adam ağlıyo yaaa hüngür hüngür ağlıyo bu nasıl bir sevgi hepimiz biliyoruz. Biz sevinmek için sevmedik demiyor muyuz? Yönetimdeki adamlar değişmeli, belki de tek transfer yapılmalı ama Hagi gibi bir adam getirilmeli... Holosko müthiş transfer keza Şifo da bence geri kalmaz adam bi kere genç takıma uyum sağlayınca neler yapabileceğini hepimiz göreceğiz. Umutluyum. Defansta berbat goller yemeyince hücum gücümüzün ne kadar artacağını herkes biliyor. Son söz olarak avrupada en başarılı türk takımı bence BEŞİKTAŞımızdır gerisi yalan...Kıskançlık diyo ezikler...Hadi ordan akıl var göz var nizam var. Sevilla maçı öncesi çamura yatanlar, kesin bizi yenerler diyenler ne oldu da zafer kazandık destan yazdık diye küçülebiliyorlar

Neyse bugün içimden ne geliyorsa yazmak ve sizlerle paylaşmak istedim. Avrupada rekorlar kıran ezikler azıcık geseden feyz alsınlar en azından bizim gibi creative tezahürat yapabilsinler...

Ne mutlu BEŞİKTAŞ taraftarıyım diyebilene.....

Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa
drbeller Ofline   Alıntı ile Cevapla