Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2008, 11:52   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Özilhan'dan Demirören'e teklif!

Beşiktaş'ın orta sahadaki yıldızı Matias Delgado, Denizlispor deplasmanında arkadaşlarıyla birlikte olamayacak. Beşiktaş camiasının önemli isimlerinden Tuncay Özilhan ve Cemil Kazancı, Başkan Yıldırım Demirören'e ilginç bir teklifte bulundu. Özilhan ve Kazancı, Ankaraspor ile oynanan Süper Lig maçı sırasında Başkan Demirören'e, "Beşiktaş kulübünün sana yüklü bir miktarda borcu olduğunu söylüyorsun.
Bu borçların nasıl oluştuğuna bizleri ikna et. Sonra oturup konuşalım ve senin alacaklarını bir şekilde ödeyelim, başkanlığı bırak." şeklinde öneride bulunduğu öğrenildi.
Yıldırım Demirören'in bu teklife bir cevap vermediği ortaya çıktı. Uzun bir süredir maçlara gelmeyen Tuncay Özilhan geçen hafta oynanan Ankaraspor maçını tribünden Cemil Kazancı ile birlikte izledi. Maç sırasında bir araya gelen Özilhan, Kazancı ve Demirören kulübün durumunu konuşmaya başladı. Konu mali ve idari kongreye ve Yıldırım Demirören'in alacaklarına gelince ortaya böyle bir teklif çıktı. İdari ve mali kongre öncesi böyle bir teklifin yapılması camiayı da hareketlendirdi. Toplantıda kongre üyelerinin karşısına çıkacak olan Demirören'in de eli zayıflamış olacak.
Yıldırım Demirören'e yapılan bu teklifin camianın başkan olarak görmek istediği isimler arasında yer alan Tuncay Özilhan'dan gelmesi de oldukça manidar görüldü. Özilhan Beşiktaş'taki en büyük sorunun yönetim olduğuna kanaat getirerek Siyah-Beyazlı camianın bundan daha fazla yara almaması için Demirören'in alacaklarıyla ilgili kendilerini ikna eden bir açıklama yapmasını istediği öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören de Beşiktaş'ta başkanların nasıl seçildiğinin ortada olduğunu kaydederek, "Eğer benim ve yönetimimin çalışmalarını beğenmiyorsanız Beşiktaş tüzüğü bunun yolunu çizmiştir. Alternatif bir başkan adayı veya bir yönetim oluşturursunuz. Kongre üyeleri o kadroyu ve başkanı uygun görürse seçer." diyerek, bu konudaki görüşlerini açıkladı. Pazar günü yapılacak kongrede başkanın üyelerin karşısına Fulya ve İnönü projeleriyle çıkacağı öğrenildi. Özellikle yeni yapılacak İnönü Stadı'nı barkovizyonla tanıtacak olan başkan, 42 bin kişilik stadın en kısa zamanda hazır olacağının sözünü verecek. Yeni stat tamamen kapalı olacak ve şu andaki İnönü Stadı'nın bir bölümü ile arkasındaki otoparkı kapsayacak. Anıtlar kurulunun müdahalesine izin vermediği eski açık ise kültürel faaliyetler için hazırlanacak.



22.02.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : Zaman
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla