Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2008, 23:09   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Casillas, Raul'u savundu

Click the image to open in full size.
Casillas, Raul'u savundu
Milli takıma alınmayan Raul'e takım arkadaşı Casillas destek çıktı.
22 Şubat 2008 17:53
Öncelikle takım arkadaşı Raul’un milli takıma alınmama konusuna değinen Casillas, "Benim için önemli olan takımın başarısıdır. "Ancak kimin oynayacağına hocamız karar verir. Eğer Raul bu şekilde oynamaya ve çalışmaya devam ederse mutlaka karşılığını alacaktır," diye konuştu.

"Granero'nun oynamaması normal"

Bu Pazar karşılaşacakları Getafe’de kirlalık oynayan futbolcuları Granero'nun, sözleşme gereği bu maçta forma giyemeyecek oluğunu da değerlendiren başarılı kaleci, "Konuyla ilgili değişik görüşler var ancak ben yönetimin doğru karar verdiğini düşünüyorum. Normalde Granero gibi başarılı bir futbolcu sezon sonunda takımına geri döner. Ya bu tip bir oyuncu şampiyonluğa giderken bize gol atarsa ne olur? Daha önce Morientes ve Munitis’te bu başımıza geldi. Kulübün bu önlemini doğal karşılıyorum," dedi.

"Getafe'yi yenip seriye başlamak istiyoruz"

Real’in takipçisi Barcelona ise bu maçtan önce Levante ile oynayacak ve belki de puan farkını ikiye indirecek. Bunun mümkün olduğunu belirten Casillas, "Zaten onların maçı daha kolay ancak futbolda herşey olabilir. Barcelona maçın favorisi de olsa Levanteli oyuncular da ellerinden geleni yapacaklardır," dedi.

Son olarak deplasmanlardaki düşük formlarına değinen Casillas, yine de iyi yolda olduklarını söyleyerek, "Son üç dış saha maçımızda iyi sonuçlar alamadık ancak Roma karşısında iyi oynadık. Daha sezon uzun ve puan farkı nedeniyle de rahatız. Getafe’yi yenip galibiyet serisine başlamak istiyoruz," dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla