Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2008, 14:01   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Erdoğan'dan Holosko'ya Övgü

Turkcell Süper Lig'de Denizlispor'u 2-1 yenerek şampiyonluk mücadelesini sürdüren Beşiktaş'ta, galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Denizlispor karşısında ilk yarıda mükemmel bir oyun sergilediklerini belirterek, ''İkinci yarıda 10 kişi kalmamızdan dolayı performansımız düşse de, galip gelmesini bildik'' dedi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, Denizlispor mücadelesinin zor bir maç olduğunu ifade ederek, ''Rakibimiz bir önceki hafta puan kaybetmişti. Bizden alacağı yenilginin ardından, sonraki haftalarda da olası mağlubiyetleri Denizlispor'un sıkıntı yaşamasına neden olacaktı. Bu nedenle rakip çok hırslı bir oyun sergiledi. İlk yarıda mükemmel bir oyun sergiledik. Ali Tandoğan'ın kırmızı kart görmesinin ardından sıkıntı yaşasak da, skoru korumasını bildik. Aldığımız bu 3 puanla Fortis Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ve ligde de ezeli rakibimiz Galatasaray ile oynayacağımız maçlara daha moralli çıkacağız'' diye konuştu.

Levent Erdoğan, Çaykur Rizespor'u yenerek yarı finale çıkmayı arzuladıklarını, derbi maçında da Galatasaray'ı mağlup ederek yeni bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.


HOLOSKO'YA ÖVGÜ

Asbaşkan Erdoğan, Vestel Manisaspor'dan transfer edilen Filip Holosko'yu da performansından dolayı övdü.

Holosko'nun oyun tarzıyla takıma canlılık getireceğini tahmin ettiklerini ifade eden Erdoğan, ''Bu ümitlerimiz boşa çıkmadı. Holosko takımı ateşler bir hava içinde, güzel oyunuyla diğer oyuncuların hareketliliğini artırıyor'' dedi.

Siyah-beyazlı takımın bir diğer yeni transferi Gordon Schildenfeld'in de performansıyla kendilerini umutlandırdığını kaydeden Levent Erdoğan, ''Schildenfeld'in oyunu düzenleme, topu oyuna sokma ve boşlukları doldurma açısından oyunu okuyan bir hali var'' diye konuştu.

Son haftalarda gol atan Nobre'nin de Holosko'nun gelmesiyle daha başarılı olduğunu vurgulayan Erdoğan, Nobre'nin hırslı bir oyuncu olduğunu ve azmiyle performansını artırdığını, Delgado'nun yeniden takıma katılmasıyla sonuca daha kolay giden bir takım olacaklarını dile getirdi.

Takımın üst üste yaptığı maçlarda gol yemesine de değinen Erdoğan, ''Orta sahada yaşanan boşluktan dolayı bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Ancak takımımız, sakat oyuncuların gelmesiyle bunu telafi edecektir. Elimizdeki mevcut oyuncu kadrosu bunu sağlayacak güçtedir'' diyerek sözlerini tamamladı.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla