Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2008, 14:28   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tuncay Özilhan,Demirören'e hesap sordu

Beşiktaş camiasının önemli isimlerinden Tuncay Özilhan ve Cemil Kazancı, Başkanımız Yıldırım Demirören'e ilginç bir teklifte bulundu. Özilhan ve Kazancı, Ankaraspor ile oynanan Süper Lig maçı sırasında Başkanımız Demirören'e, "Beşiktaş kulübünün sana yüklü bir miktarda borcu olduğunu söylüyorsun. Bu borçların nasıl oluştuğuna bizleri ikna et. Sonra oturup konuşalım ve senin alacaklarını bir şekilde ödeyelim, başkanlığı bırak." şeklinde öneride bulunduğu öğrenildi.

Yıldırım Demirören'in bu teklife bir cevap vermediği ortaya çıktı. Uzun bir süredir maçlara gelmeyen Tuncay Özilhan geçen hafta oynanan Ankaraspor maçını tribünden Cemil Kazancı ile birlikte izledi. Maç sırasında bir araya gelen Özilhan, Kazancı ve Demirören kulübün durumunu konuşmaya başladı. Konu mali ve idari kongreye ve Yıldırım Demirören'in alacaklarına gelince ortaya böyle bir teklif çıktı. İdari ve mali kongre öncesi böyle bir teklifin yapılması camiayı da hareketlendirdi. Toplantıda kongre üyelerinin karşısına çıkacak olan Demirören'in de eli zayıflamış olacak.

Yıldırım Demirören'e yapılan bu teklifin camianın başkan olarak görmek istediği isimler arasında yer alan Tuncay Özilhan'dan gelmesi de oldukça manidar görüldü. Özilhan Beşiktaşımızdaki en büyük sorunun yönetim olduğuna kanaat getirerek Siyah-Beyazlı camiamızın bundan daha fazla yara almaması için Demirören'in alacaklarıyla ilgili kendilerini ikna eden bir açıklama yapmasını istediği öğrenildi. Başkanımız Yıldırım Demirören de Beşiktaşımızda başkanların nasıl seçildiğinin ortada olduğunu kaydederek, "Eğer benim ve yönetimimin çalışmalarını beğenmiyorsanız Beşiktaş tüzüğü bunun yolunu çizmiştir. Alternatif bir başkan adayı veya bir yönetim oluşturursunuz. Kongre üyeleri o kadroyu ve başkanı uygun görürse seçer." diyerek, bu konudaki görüşlerini açıkladı.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline