Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2008, 19:38   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Clichy Arsenal'i yıktı!

Clichy Arsenal'i yıktı!

İngiltere Premier Ligi'nin 27. haftasında Arsenal deplasmanda Birmingham City ile 2- 2 berabere kaldı. Londra ekibinin gollerini 49 ve 55. dakikalarda genç oyuncu Theo Walcott kaydederken, ev sahibi takımın golleri 28 ve 90+4. dakikada İskoç oyuncu McFadden'dan geldi.
Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Birmingham'dan Taylor, Eduardo da Silva'ya yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Daha sonra yapılan açıklamada Eduardo'nun bacağının kırıldığı bilgisi geldi.

St Andrew's Stadı'nda oynanan maçın henüz başında üzücü bir olay yaşandı. Arsenal'in genç oyuncusu Eduardo'ya orta sahada yaşanan bir pozisyondan anlamsız şekilde sert giren Taylor, rakibinin bacağını kırdı ve karşılaşma yaklaşık 10 dakika durdu. Saha içinde ilk müdahalesi yapılan oyuncu daha sonra hastaneye kaldırıldı. Maçın henüz 3. dakikasında 10 kişi kalan Birmingham City, 28. dakikada James McFadden2ın harika golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, ilk yarıyı da bu skorla 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Arsenal, oynadığı baskılı oyun sonrasında 49. dakikada golü buldu. Kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde topla buluşan Walcott skora denge getirdi. Bu golden 6 dakika sonra bir gol daha atan genç İngiliz oyuncu Londra ekibini 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibinin üstüne giden ve sayısız gol pozisyonu harcayan Arsenal, 90+4. dakikada Clichy'nin inanılmaz hatası sonrası yaptırdığı penaltı sonrası yediği golle 1 puana razı olmak zorunda kaldı. James McFadden penaltıdan attığı golle 10 kişi kalan takımına 1 puanı kazandırdı.
Lider Arsenal bu beraberlikle puanını 64'e yükseltirken, Birmingham City puanını 23 yaptı. Birmingham aldığı 1 puana rağmen galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla