Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2008, 19:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Nani Şov' bitti !

Click the image to open in full size.
'Nani Şov' bitti !
Manchester United'li yıldız Nani, artistik hareketlerini artık yapmayacak.
23 Şubat 2008 13:29
21 yaşındaki genç yeteneğin, Arsenal maçında yaptığı artistik şovlar Manchester United taraftarlarını eğlendirse de rakiplerini çok kızdırmıştı. Onun bu tür davranışlarından sonra oyuncusunun kulağını ilk çeken isimse böylesi şımarıklıklara tahammülü olmayan Alex Ferguson oldu.

Nani de uyarıdan etkilenmiş olacak ki, basın mensuplarının karşısına çıkarak, “Maçtan sonra Ferguson da benimle konuştu. Benden bir daha böyle davranmamamı istedi. Ben de ona gereken sözü verdim. Her zaman teknik direktörlerimi dinleyip sorunlara meydan vermeyen bir oyuncu oldum,” dedi

"Rakiplerimi küçük düşürmek istemedim"

Konuşmasının devamında bu hareketleri rakiplerini kızdırmak için yapmadığını belirten genç yıldız şunları söyledi:

“Portekiz’de bu tür hareketleri çokça yapıyordum. Amacım sadece maçı izleyenlere keyif verip, güzel anlar yaşatmaktı. Rakiplerimi küçük düşürüp kızdırmayı asla aklımdan bile geçirmedim. Ben bir profesyonelim ve her zaman rakiplerime saygılı olmuşumdur.”

Arsenal’in başarılı orta saha oyuncusu Gilberto Silva’nın da kendi hakkında yaptığı yorumlar üzerine de bir iki kelime eden Nani, “Gilberto Silva benimle de konuşmuştu. Aslında Arsenalli oyuncuların benim hakkımda düşündüklerini dile getirmiş oldu. Gilberto Silva, beni rakip oyuncuları tahrik etmekle suçlasa da, hiç bir zaman bana kasti bir müdahalede bulunmadı. Ben saha içinde diğer oyunculardan farklıyım. Göze hoş gelen şovlardan hoşlanıyorum. Gol sevinçlerimi bile buna örnek gösterebiliriz. Benim bir futbolcu olarak karakterim bu,” dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla