Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2008, 17:09   #43
samet1903

samet1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi protesto olmaz tabi liderle aranda puan farkı çok az ve haftaya gs maçı var gs maçında galibiyet olmazsa başlar gene eminim...

Ertuğrul hoca sene başı ne dedi de şimdi söyledikleri tutmuyor anlamış değilim. Hücum oynayan takım dedi zaten hücum oynayan bir takımımız var defansımız kötü. Hoca herhangi bir vaatte bulunmadı ki. Zaten 3-4 senedir allak bullak olmuş bir takımın bşaına geçen hoıca da çok iddalı açıklamalar yapmamalı sonra taraftarlar gereksiz hayallere dalıyorlar...

Huzur var ruh var dediğin başkanı senin o dediğin sabırlı! taraftarlar yolladı. Serdar bilgili döneminde proje yoktu demek yanlış zaten o kısa süreçte projeden çok klübün mali düzenlemeleriyle uğraştılar bunu da çok iyi yaptılar. Projeye göre mi başkan destekliyorsun dersen evet büyük ölçüde öyle. Ama BJK sevgisine göre diyorsan zaten bu konuda Demirören e laf söylemek son derece yanlış. Adam BJK belki de senden benden çok seviyodur bu konuda sevgisi büyük son maçta ki hareketi de bundan dolayı. Sırf BJK sevgisi bu kadar fazla diye yaptığı refleksif bir hareketten eleştiremem başkanı. Hala borç batağı diyorsun o projelerle o borç kat be kat çıkarılır anlamıyor musun kardeşim. Sözünde durmadı kısmına da belli ölçüde katılıyorum evet bu seneye kadar transferlerde doğru işler yapılmadı taraftarın gazına gelip bazı açıklamalarda bulunuldu son derece amatör ve acemice basının oyunlarınageldiler. Ama son zamanlarda ne başkan ne yöneticiler basına herhangi bir demeçte bulunmuyorlar. Ve bu sene ki transferlerin çoğundaki isabet de transfer yönünden işi öğrenmeye başladıklarının göstergesi. Diatta dışında kötü transferimiz yok. Kiralık gönderdiğimi higuain takımına liberta dorres de tur atlattı. Seneye gelirse belki çok faydalı olabilecek. Yani yönetim bugüne kadar başarısız olsa da sanki kendi işleriyle meşgul olmaya başladıkça doğru adımlar atmaya başladılar gibi geliyor bana. Yani acemilik dönemini atlattılar gibi. O zaman diyorum ki madem bu kadar çilesini çektik bu yönetimin neden işlerini düzgün yapmaya başlamışken şimdi bir şans daha vermiyoruz. He karşısına gerçekten desteklencek bir isim çıkarsa destekleriz ama şu halde bu yönetim hala başta olabilecek en iyisi gibi duruyor...
ertugrul hoca sene basında gelirken dediki hucum futbolu oynayan mac izlerken zevk veren bir besiktas yaratıcam dedi .. ama sezon sonu geldi biz hiç o besiktası görmedk .. her macını zor kazanan hep kalesinde gol görüp bizi strese sokan bir besiktas gördük .. hoca dediklerinin cogunu yapamadı bir kere ..

bikere sunu sölim ben kendim icin konusuorm .. ewt serdar bilgili zamanında huzur vardı futbolcularda ruh vardı basımızda imparator lecescu vardı .. ! taraftarlar yolladı ewt sebayada küfür ettirdiler lucescuyada serdar bilgiliyede .. demiroren saolsun .. bjk sevgisi var yada yok orasını bilmem besiktasa zarar veriyorsa ben bunu desteklemem hatta destekleyenin besiktaslılıgından süphe duyarım .. demiroren bizi medyaya herkese rezil etmiş bir adamdır eziklerle dalga gecioduk gecen sene ligden cekilcez pafla oynicaz dediklerinde bizi aynı duruma düsürmüş bir adamdır bu .. besiktas baskanı sözünü yemez ! .. besiktas baskanı paramı almadan klubten gitmem demez ! besiktas baskanı parayı har vurup harman savurmaz ! .. yeter artık demiroren besiktastan gittt yeterrrr bu kadar ..ertugrul hocanın yaptıgı transferleri gördük diatta higuain .. ikisini aldı isteyerek kadroda bile yer vermedi ayıbtır adama dur derler dimi .. yönetim fenerden 34 yasındaki kaleciyer 3 yıllık 4,5mlyon euro verdi adama sormazlarmı sen kimsin bu adama bu kadar para veriosn die .. BU YÖNETİMİN BU KADAR CİLESİNİ CEKTİK ARTIK CEKMİCEGİZ ADAM GİBİ ADAM BESİKTAS DURUSUNU SERGİLEYEN "SEREFLİ" BASKAN İSTİYORUZ
samet1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla