Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2008, 21:13   #47
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya samet birader hep aynı şeyleri söylüyorsun o yazdıklarına zaten cevap verdim sürekli kısır döngü içine girsin istemiyorum muhabbet...

beklentin nedir bilmiyorum ama daha derbi maçları duruyorken bizim takımımız liderin çok az puanla gerisinde ertuğrul hocamıza laf ederken bunu göz önünde bulundurmanı isterim. Her takım düşüş yaşar ama bjk artık çıkışa geçecektir. Zaten gs maçından sonra bu çatlak seslerin hepsi gidecek biliyorum onun için 1 hafta daha böyle başlıklar görmeyi sabredeceğim sanırım...

başkan konusunda sadece pafla çıkarım ve yanlış transfer dışında söylediklerini nhepsi basının taraftarı provoke etme amaçlı çarptırdığı şeyler ki sen de bu provokasyona gelmişsin belli... ben sana diyorum ki ortaya dökülen proje planları bütün borçları kapatır borçlar kadar kar yapılır sen hala para mara diosun ne diyim sana kardeşim o zaman bekleyelim daha iyi bir yönetim gelsin destekleyelim diyorm hala bana demirören şöle şöle diyosun. eet dediklerin doğru olsa bile bjk yı gereksiz bir kriz ortamına sokmaktansa işini yapmaya başlayan bu yönetimi herşeye rağmen başta görebiliriz diyorum... Eğer son zamanlardaki gibi olacaklarsa zaten devam da etsinler...
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla