Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2008, 22:07   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Atletico tepetaklak: 3-1

Atletico tepetaklak: 3-1

La Liga'nın 25. haftasında, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Osasuna, evinde konuk ettiği güçlü rakibi Atletico Madrid'i 3-1 yenerek derin nefes aldı. Ev sahibi ekibin gollerini 1. dakikada Sola, 5. dakikada Vela ve 75. dakikada Font kaydetti. Madrid temsilcisinin tek sayısı 26. dakikada Diego Forlan'dan geldi.
San Moix Stadı'nda oynanan maçın hemen başında 2 farklı üstünlüğü yakalayan Osasuna, hafta arasında oynadığı UEFA Kupası maçında Bolton Wanderers'a gol atamayarak elenen güçlü rakibi karşısında üstün olan taraftı. Atletico Madrid bir gol bulsa da ilk yarı 2-1 ev sahibi takım lehine sonuçlandı. İkinci yarıda rakibinin üstüne giden konuk ekip aradığı golü bulamadı, üstelik kalesinde bir gol daha gördü. Osasuna 90 dakika sonunda 3-1'lik skorla sahadan galip ayrılarak puanını 29'a yükseltti. Atletico Madrid ise ilk 4 yarışında Athletic Bilbao yenilgisinden sonra bir darbe daha aldı ve 41 puanda kaldı.
Bu karşılaşmada Atletico Madrid'de genç yıldız Sergio Agüero, Raul Garcia, kaleci Leo Franco, savunmanın belkemiği Pablo ve Portekizli yıldız Simao forma giymediler.
Atletico Madrid 2'si UEFA Kupası, 2 'si de lig olmak üzere son oynadığı 4 karşılaşmada 3 yenilgi, 1 beraberlik alarak kötü gidşini sürdürdü.
La Liga'da bugün oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle;

Athletic Bilbao 1-2 Villarreal
Deportivo 2-0 Espanyol
Mallorca 1-1 Betis
Murcia 0-1 Valladolid
Santander 1-0 Almeria
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla