Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 10:55   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat ıslıklandı

Nihat ıslıklandı

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 25. haftasında deplasmanda Athletic Bilbao'yu 2-1 yenen Villarreal, 3.'lükteki yerini koruyarak Avrupa Şampiyonlar Ligi bölgesinde rahatladı.
Villarreal'in Türk futbolcusu Nihat Kahveci, ilk 11'de sahaya çıkıp 70 dakika oyunda kalırken, daha sonra yerini Tomasson'a bıraktı. Etkili bir oyun sergileyen Nihat, özellikle serbest vuruşlarda tehlike yarattı. Real Sociedad'ta oynadığı dönemde Athletic Club Bilbao ile Bask derbisi maçları yapan Nihat, San Mames Stadı'ndaki Bilbaolu taraftarlar tarafından protesto edilerek, oyundan çıkarken ıslıklandı.
Karşılaşmada Athletic Club Bilbao'nun golünü Llorente (4.dakika), Villarreal'in gollerini ise Guille Franco (65.dakika) ve Capdevila (82.dakika) attı.
Bu arada La Liga'daki diğer bir Türk futbolcu olan Recreativo'daki Ersen Martin, dün deplasmanda Valencia'ya karşı yapılan ve 1-1 berabere biten maçın kadrosunda yer almasına karşın oyuna alınmadı.
La Liga'da şampiyonluk mücadelesi, ilk sıradaki Real Madrid ve takipçisi FC Barcelona arasında geçerken, 46 puana sahip Villarreal 3., bu hafta Osasuna deplasmanında 3-1 yenilen Atletico Madrid de 41 puanla 4. sırada bulunuyor. Ligde kalma mücadelesi veren Recreativo ise 29 puanla 17. sırada yer alarak, düşme hattının 1 basamak üstünde kaldı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla