Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 10:56   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan uzatmada: 2-1

Milan uzatmada: 2-1

Serie A'nın 24. Hafta kapanış mücadelesinde AC Milan, sahasında konuk ettiği Palermo'yu uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup etti.
AC Milan, üst üste 2 beraberliğin ardından galibiyet elde ederken, Palermo, 9. dakikada Amauri ile öne geçmiş, Milan da 24. dakikada Ambrosini ile eşitliği yakalamıştı. Uzatma dakikalarında Inzaghi sahneye çıkarak, yaptığı vuruşla, galibiyeti getiren golü kaydetti.
Palermo karşılaşmaya golle başlarken, 9. dakikada uzun topta Amauri topla buluşamazken, Kaladze'yi oyundan düşüren Bresciano, yaptığı vuruşla takımını öne geçirdi.
Karşılaşmada 20 dakika geride kalırken, Kaka yaklaşık 25 metreden vuruşuyla kaleyi yoklarken kaleci başarılıydı. Bu pozisyonun 4 dakika ardından, Kaka'nın geliştirdiği atakta, Ambrosini AC Milan adına skoru eşitledi.
Bitime 25 dakika kala Simplicio'nun kullandığı serbest vuruşta, kaleci Kalac başarılıyken, Zaccardo dönen topu tamamlayamayarak, Palermo adına önemli bir pozsiyondan yararlanamadı.
Karşılaşmanın tamamlanmasına 2 dakika kala, Palermo'yu 1-0 öne geçiren golü kaydeden Amauri, cezasahasında yerde düşürülürken, Palermo yedek kulübesi ve Palermolu oyuncuların penaltı itirazı vardı, hakemin kararı ise aksi yönde oldu.
90. dakikada Inzaghi, yaptığı kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturarak, takımına 3 puanı getiren golü kaydederken, konuk ekipte oyuncuların, İtalyan oyuncunun ofsaytta olduğu iddiası vardı.
Ronaldo'nun yokluğunda Alberto Gilardino, Kaka ile forvette ikili oluştururken, savunmada Daniele Bonera ve Kahkha Kalazde beraber yer oynadı. Palermo kadrosunda önemli bir değişiklik yoktu, Edison Cavani'nin yanında Amauri yer aldı. Serie A'da 24. Hafta sonuçları:
Torino - Parma 4 - 4
Reggina - Juventus 2 - 1
Atalanta - Siena 2 - 2
AS Roma - Fiorentina 1 - 0
Udinese - Genoa 3 - 5
Cagliari - Lazio 1 - 0
Empoli - Catania 2 - 0
Sampdoria - Inter 1 - 1
Livorno - Napoli 1 - 2
AC Milan - Palermo 2 - 1
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla