Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 12:12   #11
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim demek istediğim örnek alınan projelerin maliyetlerinin 200 Milyon €dan fazla olması. Bizde açıklanan proje maliyeti ise 80 m. €. Buda örnek alındığı idda edilen projelerden farklı olduğunu gösteriyor. Ayrıca her tarafının camdan olması da açıkçası benim hoşuma gitmedi, gerek bakımı zor ve maliyetli, gerek de bir çok probleme neden olabilir. 2. bir konuda stad nasıl yapılacak? Finansman nasıl sağlanacak? 3. konuda Stadın yanında neler yapılcak (bu konuya değiniliyor ama net değil)?
Proje olarak heyecan verici bir proje. Sonuna kadar da destek verilmesi gereken bir proje ancak ortada soru işareti bırakmamak gerek...Sonuçta çağımızın gereklerini karşılasın ve Beşiktaşımıza ekonomik anlamda katma değer sağlasın.
Son olarak da bu proje yapımına başlanınca taraftara düşen ekonomik olarak da kulübe destek olmak. O yüzden her taraftarın bütçesi yettiğince Kartal Yuvalarından alışveriş yapması gerek...
haklsın ayrıca 80 milyona stad yapıp senede 40 milyon kazanacağını idda etmek (yani 2 senede kendini finanse edicek) sadece demirörene mahsus inşaallah bu işten klup zararlı çıkmaz demirörene hiçbir konuda güvenmiyorum