Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 19:11   #1
Sercanbjk
 
Sercanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Celal Kolot 2010`da Başkanlığa Talibim

Beşiktaş futbol şubesi eski sorumlusu Celal Kolot, 2010 yılında yapılacak olan olağan seçimli genel kurulda başkanlığa aday olacağını ve Beşiktaş'ı içinde bulunduğu ortamdan kurtarmak için elinden geleni yapacağını söyledi.


Kolot, 28 Ocak 2007 tarihinde yapılan son seçimde Yıldırım Demirören'in listesinde yer almış, ancak 17 Eylül 2007 tarihinde görevinden istifa etmişti. Yöneticiliği ve istifası sonrası yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Celal Kolot, dün gerçekleştirilen Mali ve İdari Genel Kurul sonrası böyle bir karar aldığını ve 2010 yılında Beşiktaş başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Kolot, kendisinin de katıldığı Mali ve İdari Genel Kurul toplantısında gördüğü manzara karşısında çok üzüldüğünü ve Beşiktaş'ın kalitesinin azaldığını gördüğü için böyle bir karar aldığını ifade ederek, "Ben Beşiktaş yönetiminde değilim ama kulübümün kongrelerini bir üye olarak takip ediyorum. Dün yapılan mali kongrede gördüğüm manzara beni çok üzdü. 20 yılı aşkın bir süredir kulübün içinde olan biri olarak Beşiktaş'ın değerinin ve kalitesinin bu kadar düşeceğini tahmin etmezdim. Kulübümüzün bir çok önde gelen ismi küstürülmüş. Ortaya çıkan manzara çok ürkütücü. Son 12 yılda 1 şampiyonluğumuz var ve Demirören başkanlığında futbol takımının geldiği durum ortada. Ben kendisine inanarak yönetimine girmiştim ama Beşiktaş'ın başarısı için rahat çalışma ortamı bulamadım. Daha önce aklımda çok azda olsa bulunan başkan olma fikrini ciddi anlamda düşünmeye başladım. İçimizdeki bu Beşiktaş sevgisini atamayacağımıza göre, yeni bir yönetim kurulu ile bu olumsuz durumdan kulübümüzü çıkarmak istiyorum. Seçim için henüz bir hazırlığım yok ama eminim şimdiki yönetimden daha iyi bir kadro kurarım. Beşiktaş'ı içinde bulunduğu kalitesiz ve olumsuz durumdan kurtarmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Kolot, Yıldırım Demirören'in kulübe verdiği 30 milyon dolarlık borcun kendisini korkutmadığını da ifade ederken, "Beşiktaş'ın gücü herkesin borcunu ödemeye yeter" diyerek şöyle konuştu:

"Başkan Demirören kulübe 30 milyon dolar gibi bir para verdi. Ama ortada sonuç yok. Ben kalitenin ve başarının para ile olacağına inanmıyorum. Eğer öyle olsaydı Demirören'in verdiği paralardan sonra kulübümüz bu durumda olmazdı. Beşiktaş'ın gücü herkesin borcunu ödemeye yeter. Bu borç miktarı beni korkutmuyor. Ama dün yapılan mali kongrede keşke 2012 ve 2017 yılına kadar olan bütçelerini de açıklasalardı. Kırdırılan gelirler, uzun vadeli ödemeler açıklanmıyor. 2010 yılında benim başkanlığımda yeni ve kaliteli bir yönetimle Beşiktaş'ı eski saygınlığına kavuşturacağıma inanıyorum." DHA
--------------------------------------------------------

Allah yazdıysa bosun bir.

Sevgili Kolot neden genel kurul üyelerine ve başkan Demiröre`nin karşısına çıkıp iki üç kelam edemedi,basına konuşmak kolaymı. Senin yönetim de olduğun zamanki şekilleride biliyoruz kolot. Yıldırım Demirören ve yönetimini beyenmiyoruz ama siz başkan olacağınıza 10 sene Demirören ve yönetimi kalsın daha iyi.

Yoksa yeni stad,yeni projerler le beraber düzlüğe çıkan Beşiktaş`ı gördünüzde ondanmı iştahınız kabardı sayın Kolot.!!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Sercanbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla