Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2008, 11:14   #30
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Çaykur Rize Beşiktaş'a bileniyor

A.A




Ferah, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın gücünü bildiklerini belirterek, “Beşiktaş, ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladı. Fakat biz de bu sezon rakibimizi kupada 2 maçta yendik. Ligde ise yaptığımız maç beraberlikle bitti. Bu sezon Beşiktaş'a karşı hiç kaybetmedik. Beşiktaş'a karşı kaybetmeme geleneğini sürdürerek, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkmayı başarmak istiyoruz” dedi.

İlk maçı 1-0 kazanmanın Beşiktaş gibi takımlara karşı avantaj olmadığını ifade eden Ferah, “Bunun için çok dikkatli olmak zorundayız. Özellikle maçın ilk bölümlerinde gol yemeden bir gol atmayı başarırsak bu bizi çok rahatlatacaktır. Maçın zorluk derecesinin farkındayız. Her ne kadar favori Beşiktaş gözükse de turu geçerek kupada başarı sağlamak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz ve inancımız var” diye konuştu.

MUHTEMEL 11

Çaykur Rizespor'da, sakatlıkları bulunan Serhat, Ninja ve Sedat forma giyemeyecek.

Bu oyuncuların yanı sıra Beşiktaş'dan kiralanan, ancak yapılan protokol gereği siyah-beyazlı takımla oynanan maçlarda forma giyemeyen Fahri de takımdaki yerini alamayacak.

Çaykur Rizespor'un Beşiktaş maçında Özden, Gökhan, Suat, Marquinhos, Victoria, Emrah, Cumhur, Mustafa, Leandro, Altan ve Riberio 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.
bjk_bjk Ofline