Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2008, 13:45   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Röportaj ; Pritt ( Kemal )

Click the image to open in full size.


Forumumuzun en başarılı moderatörlerinden Pritt yani Kemal’i yakından tanıyalım…
Kemal seni kısaca tanıyabilirmiyiz ?
1984 Aksaray Doğumluyum Aksaray’da yaşıyorum ve bir öğretmenevinin muhasebecisi olarak çalışıyorum. Ve fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım.
BeşiktaşForum.Net ile tanışman nasıl oldu?
Beşiktaşforum.net ile tanışmam ilginç aslında. Google dan Beşiktaş haberlerine yorum yapabileceğim bir yerler araken burasıda çıktı karşıma. Açıkçası bütün Beşiktaş forumlara üye oldum fakat görsellik olsun içerik olsun diğerlerine pek ısınamadım. Sonra burayı keşfettim. Bir süre takıldım buraya ozaman nickim ‘’Aksaraylı_Kartal’’ dı. Ve sıcak bir arkadaşlık ortamım oluştu forumda hatta hiç unutmam bir ara forum 2-3 ay kapalı kaldı. Forumda iletişim kurabileceğim neden kapandığını sorabileceğim kimse yoktu ve 2-3 ay boyunca site açıldımı aceba diye hergün kontrol ettim. Ama bir gün baktımki site açılmış çok mutlu olmuştum ozaman.Askerde iken dahi her çarşıda foruma göz atardım. Kısaca burayı kimseye tavsiye etmem bağımlılık yapıyor.
Beşiktaşforum.net de yönetim kademesindesin , yönetime ilk giriş yaptığında neler hissettin, yönetim kademesi ile ilişkilerin nasıl?
Bir gün çalışırken bana Meriç abi forumda yöneticilik teklif etti.çok mutlu oldum. Ve o günden bu güne elimden gelenide yapmaya çalışıyorum ve çalışacağım tabi patron işten atmaz ise. Böyle bir sitenin yönetiminde olmak gerçekten çok güzel fakat kötü yanlarıda yok değil tabiî ki. Örneğin ben daha önceden sitedeki konulara daha çok vakit ayırıp daha çok yorum yazabiliyordum fakat şimdi sitede başka şeylerle uğraşmaktan buna pek fırsat bulamıyorum. Haaa tabi bundada şikayetçi değilim. Yönetim kademesi ile ilgili bir sıkıntımız yok Allah şükür. Bir jasmin’le anlaşamıyoruz biraz okadar. şaka şaka hepsi çok iyi arkadaşlar.

Gelecek ile ilgili planların neler
Şu an için gelecek ile ilgili bir tek planım evlenip iyi bir aile kurmak O yolda müthiş çalışmalarımız var bakalım prıttgırl ile.
Nickinin anlamı nedir?
Nickimin manası da size çok saçma gelebilir aslında. Çünkü banada öyle geliyo. Neyse konu açılmışken anlatayım bari. Bir gün çalışırken youtube üye olacaktım. Üyelik forumunu doldurdum düşündüm düşündüm aklıma iyi bir kullanıcı adı gelmedi. O sıra masada çalışırken kalemlikte Pritt markalı yapıştırıcı gördüm ve onu yazdım ve daha sonra diğer yerlerdede bu nicki kullanmaya başladım.
Fobilerin ve Hobilerin neler?
Fobilerim yok aslında ama yükseklik korkum var heralde çünkü yüksekte hep başım döner. Hobilerime gelince Doğayı çok severim. Özellikle en büyük tutkum avcılıktır. Hafta sonları avın serbest olduğu zamanlarda ava giderek stres atarım. Zaten genelde nette besiktasforum ve turkiyeavcilari.com sitesine takılırım.hobilerimde bunlar olarak sayılabilir.
Gelelim aşka aşka inanırmısın
Aşka inanırım tabiî ki. Şu andada nişanlıyım. Şanslı yengeyide zaten sitede çoğu kişi tanıyor zaten J
Şu an ruHunun olmak istediği yer ?
Şu anda kandil dağı dersem yalan olmaz. Keşke orada bende olabilseydim.
Yaptığınız en büyük çılgınlık?
Hiç çılgınlık yapmadım
Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız?
Birini sevmek her şeyi göze almaktır bana göre. Bu bir benim değil herkes için böyle sanırım.
İzlemekten keyif aldığın TV programları neler?
1-Yorum farkı
2-Stadyum
3 Köprü dizisi
Giyim tarzın nasıl?
Giyim tarzım klasik. Diğer tarzları bana uzak. Örneğin üzerinde yazı olan t-shirt giyemem.
En büyük hayalin nedir?
Kendime ait ev. Allaha bunun için dua ediyorum.
Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz
Beğenmediğim huyum insanları sinir etmekte üstüme yoktur diyebilirim. Beğendiğim huyum içki ve sigara kullanmayışım.
En iyi özelliklerin neler?
En iyi özelliklerimi saymakla bitmez aslında
Nasıl bir Beşiktaş hayal ediyorsun
Hayalimdeki Beşiktaş, Mali yapısını düzeltmiş, İyi bir stadyuma kavuşmuş ve Güzel bir takım oturtmuş yıllarca beşiktaş’ın başında kalmış Ertuğrul Sağlamla beraber iyi futbol oynayan bir takım hayal ediyorum.
Son olarak neler söylemek istersin?
Hepimiz besiktasforum.net’in kıymetini bilelim. Forum için büyük emek harcayan herkese teşekkürler Forumumuzdan sevgi ve saygı hiç eksik olmasın.

Konu jaSmin tarafından (26-02-2008 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir..
jaSmin Ofline