Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2008, 22:32   #8
passmo

passmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyide guzel kardesim ben iyi taraftarim siz bisey degilsiniz edalarini daha nekadar surdurmeye devam edeceksin cok merak ediyorum birak bu ben bagiriyorum siz susuyorsunuz takim galip gelince sovu seviyorsunuz ayaklarini daha yasin 17 senin yasin kadar maca gitmis girtlak patlatmis seni yasinin gunu kadar bu takimin formasini almis emegi gecmis maddi manevi destek saglamis insanlar var burda su laflarinizi az tartipta konusursaniz seviniriz adam bir konu aciyor buraya bi fikir ortaya atmaya calisiyor fikir tartismasindan kacmayin sonucta besiktas tribunu carsi tribunu degildir besiktas tribunu besiktaslilarin tribunudur carsi besiktas taraftarinin kalbidir her fikre acik olmasini bilmiyorsa bosuna ben taraftarlarin lideriyim muhabbetine girmeyin saygilar sevgiler dikkat edersen laflarina biraz tartipta konusursan sevinirim kendi adima
sonuna kadar katılıyorum.bir grup var iki maça gitmeyle kendini bi yükseklerde görmeler bi ben çarşı danım havaları. yeni stad yapıldığında inşallah seçkin bi kesimde bu stadın yolunu tutacak ve taraftarlığın kavga dövüş küfür olmadığını beşiktaşlılığın efendilikten geçtiğini herkes anlayacak